Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 sep 2016 - Anul XXI, nr. 223 (6336)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Băişanu vrea ca ALDE Suceava să obţină un post de senator şi două mandate de deputat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a anunţat ieri că organizaţia pe care o conduce îşi propune să obţină cel puţin un mandat de senator şi două de deputat la alegerile parlamentare care vor avea loc în data de 11 decembrie 2016. Alexandru Băişanu a declarat că va candida pentru un nou mandat de deputat, urmând ca listele complete ale ALDE Suceava pentru alegerile parlamentare să fie stabilite, cel mai probabil, în cursul săptămânii viitoare. Băişanu a spus că îşi pune mari speranţe în candidaţii ALDE Suceava pentru alegerile parlamentare, precizând că aceştia sunt oameni politici care nu trăiesc din politică, sunt persoane "care vin din lumea reală" şi care sunt specialişti în domeniile lor de activitate. „În ceea ce mă priveşte, consider că celelalte partide, mai ales PNL, au o listă care mă îngrijorează. Dacă la noi vor fi candidaţi care nu trăiesc din politică, pe lista PNL Suceava sunt oameni care trăiesc doar din politică. De asemenea, am văzut că la PSD au fost stabilite listele, însă a venit cutremurul şi acestea se vor schimba. În comparaţie cu cele două partide, ALDE Suceava va veni în faţa electoratului cu oameni serioşi, capabili, care vor activa în interesul comunităţilor din care fac parte”, a declarat liderul ALDE Suceava. Alexandru Băişanu a precizat că în ceea ce-l priveşte a depus o solicitare la partid pentru a candida pentru un nou mandat de deputat. Cel mai probabil, Alexandru Băişanu va ocupa primul loc pe lista ALDE Suceava pentru Camera Deputaţilor.

Băişanu a ţinut să precizeze că organizaţia pe care o conduce are uşile închise pentru toţi cei din PSD sau PNL care şi-ar dori să candideze la alegerile parlamentare din partea ALDE Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu vrea ca ALDE Suceava să obţină un post de senator şi două mandate de deputat.
 Vizualizări articol: 1916 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Băişanu vrea ca ALDE Suceava să obţină un post de senator şi două mandate de deputat1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei