Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 sep 2016 - Anul XXI, nr. 223 (6336)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Fie franzela cât de rea, şi-alţii îşi rup dinţii-n ea!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Etapa intermediară ne-a adus în atenţie campionatul Spaniei, acolo unde Florin Andone nu reuşeşte să înscrie şi pace. Pace, vorba vine, fiindcă blocajul acesta îi induce şi lui o stare de nervozitate. Poate că o va fi făcut azi-noapte, dar poate că va sparge gheaţa la naţională şi atunci jocul său se va regla şi la echipa de club. Dar etapa a 5-a din Primera a fost oricum ofertantă. Mai întâi, adversara Stelei de peste o săptămână a oferit replica Realului pe Bernabeu. A făcut-o atât de bine, că gazdele au fost nevoite să cedeze primele două puncte în acest sezon. Cu întreg trio-ul Ronaldo-Bale-Benzema într-o formă aproximativă, Realul ar fi trebuit să decidă cu oameni din linia a doua sau cu rezervele. Cum Modric era indisponibil, speranţele s-au pus în junele Vasquez şi în Morata, intraţi în această ordine, deşi poate invers ar fi fost mai indicat. Până la urmă, Villarreal a scăpat neînvinsă din această deplasare, următoarea fiind cea de pe Arena Naţională, unde se va prezenta nu pe post de submarin galben, ci de... franzelă, dacă ne uităm în gura lui Becali!

A urmat derby-ul Barcelona-Atletico, cu catalanii aşteptaţi să câştige şi să se repoziţioneze în oglinda retrovizoare a liderului. Messi parcă ţine morţiş să conştientizăm că a ajuns şi el în buza celor 30 de ani, astfel că se poartă cu barbă de ceva vreme. S-a mişcat un pic bătrâneşte pe gazon, n-a participat la deschiderea scorului, dar cu el în teren Barcelona se îndrepta spre câştig. Ca un făcut, imediat după ce argentinianul a ieşit accidentat, Pique şi Mascherano au oferit un număr de comici vestiţi, spre satisfacţia lui Simeone, care abia îl introdusese în teren pe Coreea. Oricum, n-o văd bine pe Barcelona cu acest compartiment defensiv, centralii s-au mai uzat, Umtiti e cam ciobănaş, iar pe flancuri doar Jordi Alba mai oferă garanţie. Fundaş dreapta ca Dani Alves, care tocmai ce-a înscris pentru Juve, e floare rară, astfel că Enrique se va cârpi cu Sergi Roberto, oricum o variantă mult mai potrivită decât Aleix Vidal. Nu întâmplător, la înfrângerea cu Alaves fundaşii laterali ai Barcelonei au fost Vidal şi Digné!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fie franzela cât de rea, şi-alţii îşi rup dinţii-n ea!.
 Vizualizări articol: 1399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Fie franzela cât de rea, şi-alţii îşi rup dinţii-n ea!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei