Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 sep 2016 - Anul XXI, nr. 223 (6336)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar Poliţie

24 de ore de arest şi control judiciar pentru cele patru femei acuzate că alimentau piaţa contrabandei din Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cele patru femei reţinute în arestul poliţiei judeţene miercuri seară pentru contrabandă în urma celor 13 percheziţii care au avut loc la zece persoane şi trei societăţi comerciale din municipiul Suceava, în cartierele Burdujeni şi Iţcani, s-au întors ieri în libertate. La expirarea ordonanţelor de reţinere pentru 24 de ore cele patru au fost lăsate în libertate, însă sub măsura controlului judiciar. Ele au impuse mai multe obligaţii şi restricţii, pe perioada în care vor fi anchetate.

Alina Bucătaru, în vârstă de 41 de ani, Aura Constantin, de 62 de ani, Sabina Probotean, de 54 de ani şi Lenuţa Scripcaru, în vârstă de 51 de ani, toate cu domiciliul în municipiul Suceava, sunt principalele vizate de această anchetă. Ele sunt acuzate că vindeau ţigări de contrabandă în mai multe puncte din Burdujeni, dar şi că alimentau cu ţigări trei restaurante, din zona Gării Burdujeni.

În cadrul percheziţiilor de miercuri au fost ridicate în jur de 1.180 de pachete de ţigări, 300 de litri de alcool, sume de bani în lei şi valută cu o valoare de 22.000 de lei, nouă telefoane mobile, cartele SIM, precum şi documente şi înscrisuri cu valoare probatorie în cauză. Deşi cantităţile confiscate sunt mici, anchetatorii au date că afacerile ilegale se derulau de multă vreme, câteva dintre femei fiind surprinse în flagrant de-a lungul timpului. 

Ancheta este derulată de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava. La această anchetă au fost conexate mai multe dosare de contrabandă care vizează aceleaşi persoane, pe care poliţiştii le aveau în lucru.

În acest an, în luna aprilie, o altă acţiune complexă a poliţiştilor şi a procurorilor a dus la punerea sub acuzare a aproximativ 20 de persoane acuzate că depozitau ţigări şi alcool în mai multe anexe din spatele Pieţei Mari din municipiul Suceava, produse pe care le comercializau ulterior pe diferite căi, în mare parte în municipiul Suceava. Șapte persoane sunt considerate cu rol esenţial în această grupare, cele mai multe dintre ele tot femei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 24 de ore de arest şi control judiciar pentru cele patru femei acuzate că alimentau piaţa contrabandei din Burdujeni.
 Vizualizări articol: 6712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
24 de ore de arest şi control judiciar pentru cele patru femei acuzate că alimentau piaţa contrabandei din Burdujeni2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei