Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 sep 2016 - Anul XXI, nr. 212 (6325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

După votul colegilor

Stan şi Nechifor deschid listele de candidaţi ai PSD Suceava la Senat şi Camera Deputaţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comitetul Executiv extins al Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, întrunit ieri dimineaţă la Dumbrăveni, a stabilit lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie a.c.. În urma votului secret exprimat de cei 154 membri ai CEx, lista pentru Senat este deschisă de preşedintele organizaţiei judeţene, deputatul Ioan Stan, care a obţinut 141 dintre voturile colegilor săi, urmat de consilierul judeţean Virginel Iordache, cu 76 de voturi, actualii senatori Neculai Bereanu – 61 de voturi şi Ovidiu Donţu- 52 de voturi, cele mai puţine voturi, 22, avându-le consilierul judeţean Brânduşel Nichitean.

Pe lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor, pe primul loc se află fostul preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD şi al Consiliului Judeţean Suceava, Ioan Cătălin Nechifor, cu 124 de voturi. Locul doi îi revine Mirelei Adomnicăi, fost deputat şi actual director al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), cu 114 voturi, iar pe locul trei este actualul deputat Eugen Bejinariu, cu 109 voturi.

Fostul prefect de Suceava Florin Sinescu este considerat surpriza alegerilor de ieri. A obţinut 80 de voturi, cele mai multe din partea primarilor în funcţie ai PSD, şi astfel s-a clasat pe locul 4, în timp ce poziţia a cincea i-a revenit fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, actual purtător de cuvânt al PSD Suceava, Alexandru Rădulescu. Acesta a obţinut 66 de voturi.

 

Actualii parlamentari Bereanu, Cioată, Donţu şi Uricec n-au obţinut suficiente voturi nici de la propriii colegi pentru un loc eligibil pe liste

Următorii, în ordinea descrescătoare a numărului de voturi, au fost Emilian Havrilovici - 65 de voturi, Oana Pintilei - 39 de voturi, Cristian Șologon – 39 de voturi, actualul deputat Cezar Cioată – 37 de voturi, Alex Șoldan – 36 de voturi, actualul deputat Eugen Uricec - 35 de voturi, Cristina Teodorovici – 19 voturi şi Alina Popa - 16 voturi.

Dacă fostul preşedinte al organizaţiei judeţene, Cătălin Nechifor, a întrunit majoritatea voturilor exprimate ieri – 124 din 154, nu acelaşi lucru se poate spune despre fostul preşedinte al organizaţiei municipale Suceava, Ovidiu Donţu, care nu a reuşit să obţină decât 52 de voturi de la  colegii de partid. Nu şi-au convins propriii colegi să le acorde credit pentru încă un mandat nici senatorul Bereanu, nici deputaţii Cioată şi Uricec.

PSD Suceava are ca ţintă pentru alegerile parlamentare să obţină două mandate de senator – Stan şi Iordache şi cel puţin cinci mandate de deputat – Nechifor, Adomnicăi, Bejinariu, Sinescu şi Rădulescu. 

Alegerile de ieri nu au fost contestate, astfel încât probabilitatea ca listele să fie validate în această formulă de Comitetul Executiv Naţional al PSD este de peste 90%. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stan şi Nechifor deschid listele de candidaţi ai PSD Suceava la Senat şi Camera Deputaţilor.
 Vizualizări articol: 4270 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 6 voturi
Stan şi Nechifor deschid listele de candidaţi ai PSD Suceava la Senat şi Camera Deputaţilor1.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(10 sep 2016, 11:11:08
Alti candidati nu mai exista in judetul asta,la 4 ani vad aceleasi nume,si asta nu conteaza de la ce partid sunt! Ia mai schimbati-va ca nu ati facut nimic pentru nimeni ,doar pentru voi ati MUNCIT!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei