Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 sep 2016 - Anul XXI, nr. 212 (6325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

În prezenţa regizorului Cristi Puiu

Premiera de gală a filmului „Sieranevada”, astăzi, la Cinema Modern

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai aşteptate producţii româneşti ale anului, „Sieranevada”, propunerea României la Oscar, are premiere de gală la Suceava, Gura Humorului şi Vatra Dornei, în zilele de sâmbătă, duminică şi luni.

Premiera de gală din Suceava, de sâmbătă, 10 septembrie, care va avea loc de la ora 18.00, la Cinema Modern, va beneficia de prezenţa regizorului Cristi Puiu.

Regizorul va fi prezent în sală şi la premiera de gală de duminică, de la Gura Humorului, programată la Casa de Cultură, de la ora 18:00.

Nu în ultimul rând, o proiecţie de gală va avea loc luni la Vatra Dornei, la Casa de Cultură “Platon Pardău”, de la ora 18:00, în prezenţa actorilor Ilona Brezoianu şi Iulian Puiu.

Pentru proiecţia de gală de la Suceava, biletele, în valoare de 12 lei – tariful obişnuit al unui film 2D la „Modern”, s-au pus în vânzare de joi şi pot fi achiziţionate inclusiv sâmbătă, între orele 09.30 – 19.00, adică până în momentul în care va începe efectiv difuzarea producţiei cinematografice.

Acţiunea din „Sieranevada” are loc la trei zile de la atentatul din redacţia hebdomadarului parizian Charlie Hebdo şi la patruzeci de zile de la moartea tatălui lui Lary, un medic trecut de 40 de ani. Acesta urmează să îşi petreacă ziua de sâmbătă însoţit de tânăra lui soţie, în sânul familiei, reunite cu ocazia comemorării celui dispărut. Evenimentul, însă, nu se derulează conform aşteptărilor.

Pelicula, care îi are în distribuţie pe actorii Mimi Brănescu, Dana Dogaru, Sorin Medeleni, Ana Ciontea, Judith State, Marin Grigore, Rolando Matsangos, Cătălina Moga, Ilona Brezoianu, rulează pe marile ecrane din România din 9 septembrie.

După ce a deschis competiţia oficială a celei de-a 69-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes (11-22 mai 2016), cel mai nou lungmetraj semnat de regizorul Cristi Puiu, „Sieranevada”, va deschide şi sezonul de toamnă al premierelor cinematografice româneşti. Aceasta este cea de-a patra producţie a regizorului Cristi Puiu, care se va afla în sală, pentru a discuta cu spectatorii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premiera de gală a filmului „Sieranevada”, astăzi, la Cinema Modern.
 Vizualizări articol: 2440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Premiera de gală a filmului „Sieranevada”, astăzi, la Cinema Modern5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei