Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 sep 2016 - Anul XXI, nr. 212 (6325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Agresiune

Bărbaţi atacaţi şi jefuiţi în plină stradă în Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două tâlhării trase la indigo s-au produs miercuri seară în Vatra Dornei, în zona platoului Runc. Culmea, victimele nu sunt femei, ci doi bărbaţi, unul de 31 de ani, din Vâlcea, şi altul de 32 de ani, din Vatra Dornei. Pretextul folosit de agresor a fost acelaşi în cazul ambilor bărbaţi atacaţi şi lăsaţi fără bani: oferirea de informaţii despre o pensiune amplasată în acea zonă.

Cele două fapte s-au petrecut una după alta, iar autorul a fost prins în mai puţin de o oră din momentul în care Poliţia a fost sesizată.

Prima reclamaţie a venit în jurul orei 20.00, de la un bărbat care a povestit că în timp ce se afla într-o sală de jocuri mecanice a fost abordat de un necunoscut, care l-a rugat să-i arate unde se află un stabiliment din zona platoului Runc. Cei doi au mers în direcţia indicată de autorul tâlhăriilor, iar acolo cei doi au consumat băuturi alcoolice. La un moment dat, în timp ce se aflau în zona împădurită a platoului Runc, binevoitorul a fost ameninţat şi lovit de agresor, care i-a sustras portofelul în care se aflau suma de 300 de lei și mai multe documente personale.

Agresorul a fugit, dar nu a ajuns prea departe, pentru că imediat a găsit o altă victimă. Folosindu-se de aceeaşi cerere, l-a convins pe un localnic aflat în incinta unui bar să-l însoţească. Scenariul a fost identic şi în acest caz, cu victima şi agresorul în rol de prieteni temporari de pahar. În clipa când localnicul a dorit să plece spre domiciliu, a intervenit şi agresiunea. În altercaţia produsă, tâlharul a furat 120 de lei şi un telefon mobil, dar victima a reuşit să-şi recupereze telefonul şi a fugit din zonă, iar mai apoi a sunat la poliţie.

Cu datele oferite de cele două victime, poliţiştii au plecat în căutarea agresorului, pe care l-au găsit   în incinta unui fast-food de pe strada Dornelor. Autorul tâlhăriilor este un anume Flore Nechita, de 35 de ani, din comuna Spermezeu, județul Bistrița-Năsăud, asupra căruia s-au găsit banii furaţi, dar  şi actul de identitate al unuia dintre bărbaţii tâlhăriţi.

Flore Nechita a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar ieri urma să fie dus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbaţi atacaţi şi jefuiţi în plină stradă în Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 4399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Bărbaţi atacaţi şi jefuiţi în plină stradă în Vatra Dornei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei