Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 sep 2016 - Anul XXI, nr. 212 (6325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„I Remember Old Boys”

20.000 de lei pentru copiii cu dizabilităţi care fac terapie în cadrul Asociaţiei „Freamăt de Speranţă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia „Freamăt de Speranţă” a adunat 20.000 de lei în urma evenimentului sportiv-caritabil „I Remember Old Boys”, desfăşurat la începutul lunii la Câmpulung Moldovenesc, bani care îi vor ajuta pe cei 30 de copii cu dizabilităţi, membri ai asociaţiei, să facă terapie, cel puţin până la sfârşitul acestui an. Evenimentul, un veritabil regal fotbalistic, desfăşurat pe Stadionul „Rarăul”, la care au participat peste 100 de jucători old boys din ţară şi din străinătate, a fost organizat de Asociaţia „Freamăt de Speranţă”, Consiliul Local Câmpulung Moldovenesc, împreună cu Grupul de iniţiativă „Remember ASA Explorări”, grup implicat în fotbalul local în ultimele patru decenii.

Asociaţia „Freamăt de Speranţă” a fost înfiinţată de micul scriitor de la poalele Rarăului, Sebi Crăciun, care a dorit să dăruiască şi celorlalţi copii şi tineri cu dizabilităţi din zona Câmpulung un „freamăt de speranţă”. Mai mult, lui Sebi i s-a spus acum un an că el nu va putea nicicând să joace fotbal, fapt ce l-a ambiţionat atât de mult încât după un an de recuperare aproape zilnică băiatul a dat primul şut în minge din viaţa lui. El a deschis meciul caritabil, împreună cu ceilalţi copii cu dizabilităţi, şi, în acelaşi timp, poarta spre normalitate a celor care până de curând erau ignoraţi.

 

Începutul unei frumoase colaborări

Anca Crăciun, mama lui Sebi, preşedinta Asociaţiei „Freamăt de Speranţă”, ne-a spus că „iniţiatorii evenimentului, sportivii, au fost <catalizaţi> de Daniel Surpatu şi Iliuţă Cojocaru. Ziua de 3 septembrie a debutat cu un meci al juniorilor de la Gura Humorului, antrenaţi de Robert Molocea, cu juniorii de la ACS Câmpulung Moldovenesc, antrenaţi de Mihai Eremia. În pauza dintre meciul juniorilor şi meciul seniorilor au avut loc momente artistice oferite de micuţii din Formaţia <Moştenitorii Bucovinei> de la Grădiniţa Piticilor şi de artistul Lucian Dragotă. S-a organizat o tombolă cu premii formate din echipamente sportive donate de foşti jucători şi tichete valorice de motorină, în valoare totală de 500 de lei, oferite de firma Socar Petroleum, sponsor principal al acestui eveniment. Primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc a oferit o sponsorizare în valoare de 3.300 de lei, special pentru achiziţionarea echipamentelor sportive, a cupelor şi medaliilor ce au fost oferite tuturor participanţilor la eveniment”.

Ea ne-a mai spus că cei 20.000 de lei provin din sponsorizări, donaţii în urne, tombolă şi vânzare de produse hande made create de copii. În tribunele Stadionului „Rarăul” au fost peste 500 de susţinători ai fotbalului din Bucovina, dar şi ai copiilor cu dizabilităţi.  „Avem convingerea că acesta este doar începutul unei frumoase colaborări între Asociaţia <Freamăt de Speranţă> şi câmpulungenii inimoşi”, a concluzionat Anca Crăciun.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 20.000 de lei pentru copiii cu dizabilităţi care fac terapie în cadrul Asociaţiei „Freamăt de Speranţă”.
 Vizualizări articol: 2297 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
20.000 de lei pentru copiii cu dizabilităţi care fac terapie în cadrul Asociaţiei „Freamăt de Speranţă”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei