Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 sep 2016 - Anul XXI, nr. 212 (6325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Învăţământ superior

Înscrieri la cursurile pentru pregătirea personalului didactic, la Universitatea din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Departamentul de Specialitate cu Profil Psihopedagogic din cadrul Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei, de la Universitatea ,,Ştefan cel Mare” Suceava (USV), anunţă continuarea înscrierilor la Programul de Formare Psihopedagogică pentru perioada 12-16 septembrie 2016 şi 26 septembrie-28 octombrie 2016, cu excepţia zilelor de sâmbătă şi duminică (Nivel I şi Nivel II, forma de învăţământ zi şi forma de învăţământ postuniversitar), program ce pregăteşte candidaţii şi le oferă posibilitatea de a obţine certificarea pentru profesia didactică.

Înscrierile se fac la Universitatea ,,Ştefan cel Mare” din Suceava, Corp A, Etaj I, Sala A121, între orele 08:00-16:00. Beneficiază de gratuitate studenţii admişi la programe universitare cu finanţare de la bugetul de stat.

Informaţii suplimentare şi detalii privind procedura de înscriere şi înmatriculare pot fi accesate la adresa www.dppd.usv.roşi la numărul de telefon 0230 216147 (int.144).

„Înscrierea la Programul de Formare Psihopedagogică este o opţiune deschisă pe viaţă, pentru că asigură obţinerea unei certificări cu valabilitate permanentă. Obţinerea certificatului propune absolvenţilor o şansă în plus de angajare pe piaţa forţei de muncă, oferindu-le posibilitatea de a profesa în învăţământul preuniversitar şi universitar. Pe lângă posibilitatea de angajare imediată după terminarea facultăţii, Programul de Formare Psihopedagogică susţine dezvoltarea personală a cursanţilor pe dimensiunea cognitivă, emoţională şi socială, fiind o garanţie a succesului în relaţionarea interpersonală şi în consolidarea unei cariere autentice. Competenţele dobândite, profesionale şi transversale, îi califică pe beneficiari şi pentru exercitarea altor roluri ce presupun buna comunicare şi relaţionare, cum ar fi cel de părinte, de consilier şi mediator la nivelul comunităţii”, transmit reprezentanţii Universităţii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înscrieri la cursurile pentru pregătirea personalului didactic, la Universitatea din Suceava.
 Vizualizări articol: 2807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Înscrieri la cursurile pentru pregătirea personalului didactic, la Universitatea din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei