Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 sep 2016 - Anul XXI, nr. 211 (6324)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură procurori

Un bărbat cercetat pentru trei agresiuni asupra soţiei, liber după 24 de ore de arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Rădăuţi, pus sub acuzare pentru săvârşirea a trei infracţiuni de „violenţă în familie”, victimă fiind soţia sa, a petrecut doar 24 de ore în arest, la expirarea ordonanţei de reţinere agresorul fiind pus în libertate, sub măsura controlului judiciar.

Adrian Dulgheru, din municipiul Rădăuţi, a fost reţinut de poliţişti pe 6 septembrie. Din cercetări a rezultat că bărbatul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unor neînţelegeri mai vechi în familie, şi-a agresat în mai multe rânduri soţia, o femeie de 37 de ani. Anchetatorii au date despre trei episoade violente, pentru care au deschis dosar de cercetare penală.

După arestul de 24 de ore, suspectul a fost prezentat, miercuri, în faţa procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, care a decis, în urma audierilor, că măsura controlului judiciar este suficientă. Măsura controlului judiciar este valabilă pentru 60 de zile.

 Bărbatul s-a întors aşadar în libertate, având interdicţie de a se mai apropia de soţia sa. El are impuse mai multe obligaţii şi restricţii, iar dacă va încălca vreuna dintre ele va fi arestat preventiv.

 

Un copil a sunat la 112, disperat că tatăl îi bate mama

Un alt episod agresiv între soţi s-a petrecut la Horodnic de Sus, cel care a sunat la 112 şi a cerut ajutor fiind chiar fiul minor al celor doi. S-a întâmplat miercuri noapte, în jurul orei 22.14.

Echipajul de poliţie deplasat la faţa locului a constatat că, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, Stelian Zobar, în vârstă de 36 de ani, a lovit-o cu palmele în zona capului pe soţia sa, în vârstă de 33 de ani, provocându-i leziuni în zona feţei. Femeia mai avea şi alte urme de leziuni, declarând că a mai fost lovită şi în zilele precedente peste corp şi mâini. Femeia a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul municipal Rădăuţi, unde a fost diagnosticată cu echimoze şi excoriaţii, leziuni care, au estimat medicii, necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Poliţiştii de la Postul comunal Horodnic de Sus au deschis dosar penal pentru infracţiunea de violenţă în familie şi continuă ancheta. Rămâne de văzut dacă femeia îşi va scoate certificat medico-legal şi nu-şi va retrage plângerea, aşa cum se întâmplă adesea în cazurile de violenţă în familie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat cercetat pentru trei agresiuni asupra soţiei, liber după 24 de ore de arest.
 Vizualizări articol: 2233 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat cercetat pentru trei agresiuni asupra soţiei, liber după 24 de ore de arest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei