Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 sep 2016 - Anul XXI, nr. 211 (6324)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Până la Serena

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noi putem fi mulţumiţi cu ceea ce a izbutit Simona Halep în meciul ei contra Serenei Williams, din sferturile US Open. Dar Simona n-ar trebui să fie, dacă vrea să conteze cu adevărat în lupta pentru titluri majore. Aşa cum scriam acum două zile, nu numai că Serena a fost „break-uită” pentru prima oară în acest turneu, ci a pierdut şi set. Pe de o parte, e normal, practic a întâlnit cel mai bine clasat cap de serie pe care-l putea întâlni în această fază. Şi aici ne încearcă iar regretul pentru că Simona a căzut pe locul 5 după ce a atins semifinale la Cincinnati, dar mai ales pentru tragerea asta ghinionistă. Muguruza s-a evaporat de pe sfertul ei, la fel şi Radwanska, dar Simona a nimerit în calea Serenei care a avut tot timpul o atitudine de om cu o misiune. De care, iată, se ţine. Simona a reuşit s-o clătine, ba chiar a jucat încântător în setul doi, păcat că n-a prelungit momentul şi la începutul decisivului. Atunci, pe serva Serenei, a avut două mingi de break legate, dar le-a risipit prea uşor, cu aerul că e oricum devreme, se va mai întâni cu aşa ceva. Din păcate, Serena nu i-a mai deschis nicio portiţă. Pentru ea urmează acum, îndrăznesc să spun, un meci şi mai greu. Ultimul obstacol spre finală este Pliskova, cea despre care scriam deunăzi că etalează un joc îngrijorător de upgradat. Cehoaica a atras atenţia încă de la începutul anului, la meciul de Fed Cup împotriva României, când şi-a câştigat ambele meciuri de simplu, învingându-le pentru prima oară în carieră pe Simona şi Monica. Şi iat-o deja într-o semifinală de Grand Slam, bombardierele între ele.

La băieţi deja nu mai e posibilă o finală între primii doi favoriţi, Nishikori ridicându-şi uluitor nivelul în seturile 4 şi 5 ale confruntării cu Murray. Japonezul îl va întâlni în semifinală pe Wawrinka, în faţa căruia del Potro a ţinut steagul sus doar două seturi şi jumătate. Delpo a avut parte de un moment cu adevărat emoţionant când Stan servea pentru meci: minute întregi a fost ovaţionat de suporterii argentinieni, aproape toată arena raliindu-se, ceea ce i-a smuls uriaşului câteva lacrimi. Cealaltă semifinală este una cu potenţial de surpriză, Djokovic-Monfils, asta dacă nu cumva sârbul e protejat de vreun ritual voodoo care-i pune adversarii pe butuci!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Până la Serena.
 Vizualizări articol: 1544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Până la Serena5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei