Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 sep 2016 - Anul XXI, nr. 211 (6324)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri guvernamentale

Lucrări de modernizare la trei şcoli din comuna Adâncata

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei şcoli din comuna Adâncata se modernizează în această perioadă cu fonduri guvernamentale primite prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Primarul din Adâncata, Viorel Cucu, a declarat că pentru Şcoala cu clasele I-IV din Feteşti a fost alocată o finanţare de 520.000 de lei (5,2 miliarde de lei vechi), lucrările de modernizare fiind începute încă de anul trecut. Viorel Cucu a precizat că la această unitate şcolară se realizează lucrări de extindere şi modernizare, respectiv lucrări pentru încălzire centrală, introducerea apei curente, amenajarea de toalete şi modernizarea sălilor de clasă. Viorel Cucu a precizat că există posibilitatea ca lucrările la această şcoală să fie finalizate anul acesta. O altă şcoală la care s-au început lucrările este cea cu clasele I-IV din Călugăreni, pentru care finanţarea alocată este de 730.000 de lei. Primarul din Adâncata a spus că bani sunt folosiţi pentru reabilitarea integrală a clădirii, fiind realizate lucrări de înlocuire a acoperişului, construcţia de toalete şi a reţelei de apă curentă, fosă septică, încălzire centralizată, modernizarea sălilor de clasă împrejmuirea şcolii. Viorel Cucu mai adăugat că în momentul de faţă se lucrează şi la Şcoala Gimnazială "Ioan Băncescu", cu clasele V-VIII, din Adâncata, pentru care s-a primit o finanţare de 1,7 milioane de lei. Banii vor fi folosiţi pentru reabilitarea şcolii, prin introducerea apei curente, montarea unei fose septice, construcţia de toalete şi modernizarea sălilor de clasă. Viorel Cucu a spus că la ultimele două şcoli, lucrările sunt programate a se termina la finalul anului viitor.

Cucu a amintit că şi la Şcoala cu clasele I-IV din Adâncata au fost efectuate lucrări de modernizare a clădirii, cu fonduri de la bugetul local, printre investiţiile realizate numărându-se amenajarea de grupuri sanitare, încălzire centralizată şi reţea de apă curentă. „Sperăm ca la finalul anului 2017 să avem toate şcolile din comună cu autorizaţie sanitară de funcţionare”, a subliniat Viorel Cucu. El a mai spus că după lucrările de modernizare, primăria intenţionează să amenajeze terenuri de sport la toate şcolile din comună. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrări de modernizare la trei şcoli din comuna Adâncata.
 Vizualizări articol: 2048 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrări de modernizare la trei şcoli din comuna Adâncata0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei