Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 sep 2016 - Anul XXI, nr. 211 (6324)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accidente stupide

Doi adulţi căzuţi din căruţă şi un copil lovit de un cal au ajuns la spital într-o singură zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbaţi şi un copil au ajuns la spital într-o singură zi, miercuri, cu traume serioase, după accidente stupide, adulţii căzând din căruţele cu care se deplasau, în timp ce copilul de doar 2 ani a fost lovit de un cal cu copita în cap.

Un prim incident a fost sesizat miercuri, în jurul orei 14.00. O femeie din Zvoriştea a sunat la 112 şi a anunţat că soţul său, Daniel S., în vârstă de 26 de ani, a suferit un accident. Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul s-a deplasat miercuri dimineaţă cu căruţa în satul Dealu, comuna Zvoriştea, la tăiat porumb. În jurul orei 14.00, acesta a înhămat calul la căruţă, pentru a pleca acasă. La un moment dat calul s-a speriat şi a plecat brusc de pe loc, moment în care tânărul a căzut la pământ, fiind călcat în picioare de cal şi apoi de roţile atelajului hipo. Tânărul în vârstă de 26 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost internat cu multiple leziuni: traumatism cranio-cerebral, contuzie umăr drept, contuzie cot bilateral, contuzie femur stâng şi contuzie genunchi stâng, rămânând internat sub supraveghere.

Al doilea accident a fost sesizat miercuri seară, în jurul orei 19.30. O femeie din satul Sărişoru Mare, comuna Şaru Dornei, a sunat la 112, sesizând că o fetiţă în vârstă de 2 ani a fost lovită de un cal. Din verificări a rezultat că în timp ce membrii familiei luau cina, fetiţa a ieşit din casă şi s-a deplasat pe o păşune de lângă locuinţă. Pe acea păşune păştea o iapă, care a lovit minora cu copita în zona feţei. Micuţa a ajuns la Spitalul Municipal Vatra Dornei, de unde a fost transferată la Spitalul Judeţean Suceava, cu o leziune gravă: traumatism cranio-facial acut deschis cu plagă contuză hemifaces drept.

Miercuri seara, un alt apel la 112 a sesizat că un bărbat a căzut de pe o căruță încărcată cu lemne în timp ce se deplasa spre domiciliu, pe un teren viran. Din cercetările poliţiştilor a rezultat că Ioan C., în vârstă de 53 de ani, din comuna Moldoviţa, se afla pe faetonul tras de cai, încărcat cu lemn, care s-a răsturnat din cauza denivelărilor, bărbatul fiind prins sub căruţă şi încărcătură. Echipajul medical deplasat la faţa locului l-a găsit în viaţă pe bărbat. Acesta a suferit un puternic traumatism toracic, fiind internat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Statisticile Poliţiei arată că accidentele în care sunt implicate căruţe sunt în  număr foarte mare în judeţul Suceava. În primele opt luni ale anului 2016, căruţaşii au fost implicaţi în 47 de accidente, iar în 42 de cazuri vina a fost a lor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi adulţi căzuţi din căruţă şi un copil lovit de un cal au ajuns la spital într-o singură zi.
 Vizualizări articol: 2734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi adulţi căzuţi din căruţă şi un copil lovit de un cal au ajuns la spital într-o singură zi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei