Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 aug 2016 - Anul XXI, nr. 186 (6299)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ultima misiune

Un sucevean a murit înecat în timp ce încerca să-şi salveze fiica din apele mării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tragedie pentru o familie din Suceava plecată pe litoral pentru a petrece câteva zile de relaxare. În doar câteva minute, liniştea s-a transformat într-un adevărat coşmar, iar totul pare să fi plecat de la faptul că unul din membrii familiei nu a respectat indicaţiile salvamarilor.

Luni seară, în jurul orei 19.00, pe plaja din Eforie Nord s-a dat alarma. Un apel la serviciul de urgenţă 112 anunţa că o persoană a fost luată de apele învolburate ale Mării Negre.

Martorii povestesc că o femeie în vârstă de 36 de ani s-a aventurat în valurile mari, în ciuda steagului roşu arborat de salvamari, semn că intrarea în apă este interzisă. Curenţii puternici au tras-o pe tânără spre larg, aspect sesizat de tatăl acesteia, un bărbat în vârstă de 68 de ani.

Fără să mai stea pe gânduri, bărbatul a sărit în mare pentru a-şi salva fiica. Din păcate, la mal a mai ajuns doar tânăra, în timp ce tatăl acesteia a fost înghiţit de ape. Într-un final, pe mal a fost scos şi corpul suceveanului, dar era deja prea târziu.

Reprezentanţii echipajelor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa şi ai SMURD din cadrul ISU Constanţa spun că nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat.

„La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de la SAJ şi SMURD. A fost găsită o pacientă de 36 ani scoasă din apă conştientă fară tulburări respiratorii şi din păcate un pacient de 68 ani în stop care în urma protocolului a fost declarat mort”, a declarat Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa pentru reporterii de la NTV.

Steagul roşu a fost ridicat şi ieri de salvamarii de la Eforie şi Neptun din cauza valurilor puternice. Astfel, turiștii nu au voie să intre în apă. Din păcate, oamenii ignoră indicațiile salvatorilor și se aventurează în apele mării, ceea ce duce la tragedii ca cea în care a fost implicată şi familia din Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean a murit înecat în timp ce încerca să-şi salveze fiica din apele mării.
 Vizualizări articol: 8970 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Un sucevean a murit înecat în timp ce încerca să-şi salveze fiica din apele mării1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei