Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 aug 2016 - Anul XXI, nr. 186 (6299)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimbare

Poliţia Suceava are un nou şef, un tânăr ofiţer „călit” la Poliţia Vicovu de Sus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţia municipiului Suceava are, de la începutul acestei săptămâni, un nou şef, un tânăr ofiţer în vârstă de 32 de ani, care a fost în ultima perioadă de timp şeful Poliţiei oraşului Vicovu de Sus. Subcomisarul Ionuţ Adrian Ungurean a fost împuternicit la comanda Poliţiei municipiului Suceava timp de 6 luni de zile, după ce fostul şef, subcomisarul Florin Poenari, şi-a dat demisia şi a optat pentru o funcţie de conducere mai puţin vizibilă. Ofiţerul Florin Poenari a devenit şeful Biroului Centru Universitar Suceava, funcţie la care a avut dreptul să opteze fără a da concurs, fiind una inferioară celei de comandant al Poliţiei municipiului Suceava.

Subcomisarul Ionuţ Adrian Ungurean a absolvit Academia de Poliţie în promoţia 2007, iar de arunci a lucrat doar la Poliţia oraşului Vicovu de Sus. Iniţial, a lucrat pe un post de execuţie, după care, din 2012, a devenit şef, întâi cu împuternicire şi apoi definitiv, prin concurs. Poliţia din Vicovu de Sus este considerată una din cele mai grele structuri ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, poliţiştii având de gestionat două probleme majore: contrabanda şi neregulile la regimul rutier. Cel puţin la ultimul capitol, al şoferilor pericol public, se poate spune că Vicovu de Sus este zona cea mai critică. 

Revenind la Florin Poenari, contactat de Monitorul de Suceava, acesta a declarat că decizia de a pleca de la comanda Poliţiei municipiului Suceava are la bază motive personale, pe care nu doreşte să le comenteze.

Florin Poenari a fost şef al Poliţiei municipiului Suceava din anul 2010. La vremea respectivă, numirea sa surprindea prin faptul că ofiţerul avea doar vârsta de 29 de ani, fiind cel mai tânăr şef de poliţie.

Noul comandant va face echipă cu un alt tânăr, subcomisarul Claudiu Olariu, care este adjunct la comanda Poliţiei municipiului Suceava. Olariu a venit pe acest post din postura de şef al Poliţiei oraşului Salcea.

Cum organizarea de concursuri  în Poliţie este suspendată, singura variantă de asigurare a conducerii este ca ofiţerii să fie împuterniciţi de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava pe perioade de 6 luni de zile.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţia Suceava are un nou şef, un tânăr ofiţer „călit” la Poliţia Vicovu de Sus.
 Vizualizări articol: 15595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Poliţia Suceava are un nou şef, un tânăr ofiţer „călit” la Poliţia Vicovu de Sus4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ro - Drepturile fundamentale sunt un lux teoretic trimis de
(10 aug 2016, 17:10:06
Apăi abia de acuma or să înceapă să fie... interesante trebile prin Suceava.
Trecând peste aspectul gazetăresc al ineditului știrii, trebuie de precizat, fără echivoc, faptul că băietanul ăsta de mai sus e unul dintr-ăla „călit” într-ale încălcării drepturilor fundamentale și civile. Are flecăul ăsta un tupeu și o neobrăzare în a se pișha cu boltă peste orice prevedere legală, de se sparie gândul.
Oricum, să fie cu titlu de premoniție: show-ul în Suceava ABIA ACUM începe și cucoșălul ăsta cu penele înfoiate multe prime pagini ale publicațiilor o să le deschidă.
AM ZIS!
(adică n-am zis Io*, ci mai mult zice messengerul de la Feisbuca mea. Interesante vremi or să urmeze cu micromonstrulețul ăsta kaghebist în fruntea agiei muncipiului Suceava!
Parol, monșer!)
2.   Bravo trimis de
(10 aug 2016, 22:06:36
Felicitari, Adriane!
Esti un politist de care are nevoie societatea civila din municipiul resedinta de judet cu reale calitati in toate domeniile specifice, ca si predecesorul tau, demisionar din motive cunoscute doar de cei implicati cu adevarat in combaterea mafiei existe in acest judet.Sa fii tare si dedicat muncii tale, cu aplecare asupra problemelor reale din municipiu si sa tratezi cu indiferenta jegurile din afara unitatii ce vor incerca neintarziat sa te controleze!
Doamne ajuta!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei