Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 aug 2016 - Anul XXI, nr. 186 (6299)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Calitate şi durabilitate

Ital Graniti – pentru lucrări făcute să reziste

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unele lucruri sunt făcute să reziste o viaţă. Sau mai multe, aşa cum este şi cazul granitului, al marmurei şi al pietrelor naturale, materiale recomandate de specialişti pentru lucrările de calitate superioară, făcute să dureze perioade foarte lungi.

Tocmai de aceea, alegerea naturală, când este vorba de procurarea materiei prime necesare unor lucrări de decoraţiuni interioare sau exterioare, este Ital Graniti, firmă suceveană cu peste 10 ani de experienţă în domeniu, specializată în prelucrarea şi finisarea de granit, marmură, piatră.

Situată aproape de intrarea în Rădăuţi, pe partea stângă a DN 2H, cum se vine dinspre Suceava, în zona Podul Vlădichi, firma Ital Graniti dispune de spaţii de depozitare, tehnologie şi utilaje de prelucrare conform standardelor Uniunii Europene, garantând astfel servirea promptă a clienţilor.

“Vindem materia primă necesară clienţilor, dar ne ocupăm şi de partea de prelucrare şi finisare a granitului, marmurei şi pietrei naturale, realizăm glafuri, scări, blaturi, placaje din piatră pentru decoraţiuni interioare şi exterioare, la orice fel de dimensiune şi la preţuri foarte avantajoase. De exemplu, la granit, preţul începe de la 220 lei pe metrul pătrat, cu prelucrare inclusă”, a precizat Costel Mereuţă, administratorul Ital Graniti, firmă care are contracte atât în România, cât şi peste hotare – în Belgia, Anglia, Italia, Germania.

Materia primă este adusă direct din Italia, India, Brazilia şi Spania - principalii producători la nivel mondial, clienţii putând opta pentru nuanţele favorite dintr-o gamă foarte generoasă, de peste 60 de culori.

„Toate prelucrările se efectuează mecanizat, cu utilaje de ultimă generaţie, pentru a le livra clienţilor marfa solicitată, în cel mai scurt timp. În tot ceea ce facem punem pe primul loc calitatea şi satisfacţia clientului, care, pentru noi, este cea mai bună răsplată. Tocmai de aceea preţurile se negociază în funcţie de cantităţile comandate, iar transportul este asigurat gratuit în limita a 50 de km de la sediul firmei”, a adăugat Costel Mereuţă, administratorul firmei Ital Graniti, al cărei centru de prezentare şi de prelucrare este uşor de reperat la  intrarea în Rădăuţi, cum se merge dinspre Suceava. Detalii suplimentare şi comenzi pot fi făcute la sediu sau la numerele de telefon 0230.558.846 sau 0752.303.992.

Experienţa de peste zece ani în domeniu şi bunul renume clădit în acest timp îi recomandă ca parteneri de încredere ai celor care au în plan realizarea unor decoraţiuni interioare sau exterioare de calitate, durabile şi mereu la modă, atât pentru locuinţe individuale sau blocuri, cât şi pentru sedii de firmă sau instituţii publice.

 

Granitul – multiple utilizări, calităţi extraordinare

Materia primă furnizată de Ital Graniti, în special granitul, este recomandată pentru durabilitatea excepţională în timp, fiind foarte potrivită pentru zona noastră datorită rezistenţei mare la temperaturi extreme – atât cele din iernile geroase, cât şi din perioadele caniculare de vară.

Granitul are multiple utilizări, fiind folosit pentru baruri, şemineuri, mese de conferinţă, mobilier de grădină, pardoseli sau pereţi. O altă utilizare a granitului este în crearea de blaturi pentru baie şi bucătărie.  Blaturile de acest tip sunt rezistente la apă, la temperaturile ridicate ale vaselor de bucătărie şi chiar la folosirea cuţitului direct pe suprafaţa blatului.

Scările din granit au devenit foarte populare, fiind folosite şi în exteriorul locuinţelor, fără a fi afectate de fenomenul de îngheţ/dezgheţ sau de alţi agenţi externi. Pereţii de granit sunt foarte potriviţi pentru decorarea locuinţelor deoarece granitul se curăţă uşor şi în contactul cu apa acesta nu suferă degradări. De asemenea, granitul este un foarte bun izolator termic, ceea ce face ca temperatura camerei să se păstreze, un avantaj enorm pentru clădirile aflate în zonele reci.

Calităţile granitului au fost apreciate şi exploatate încă de pe vremea construirii piramidelor, care au la bază blocuri imense de granit, care au făcut ca acestea să dăinuie şi astăzi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ital Graniti – pentru lucrări făcute să reziste.
 Vizualizări articol: 5553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Ital Graniti – pentru lucrări făcute să reziste4.054

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei