Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 aug 2016 - Anul XXI, nr. 186 (6299)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   14 imagini |   ø fişiere video

Iniţiativă

Fălticenenii au zâmbit în cadrul Campaniei Catch a Smile Day

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Voluntarii din Fălticeni din cadrul The Blessed Ones (Andreea-Minodora Andrieş, Antonia-Ilinca Asandului, Gabriela-Smărăndiţa Asaftei-Titianu, Alexandru Dobre, Andrei Lămăşanu, Dragoş Lămăşanu, Ioana-Alexandrina Moroşanu, Matei-Ioan Pintilie, Laura-Ioana Popovici, Simona Vacariu şi Oana Vasiliu) au ieşit, aşa cum au promis, duminică, 7 august, la strângere de zâmbete.

Începând cu ora 16,00 aceştia au început acţiunea Catch a Smile Day cu vizitarea copiilor internaţi la Secţia pediatrie a Spitalului Municipal. Au continuat să adune zâmbete pe Aleea Pietonală şi în zona centrală a oraşului şi să promoveze atitudinea pozitivă şi deschisă, oferind şi primind zâmbete prin gesturi simple dar generoase, reacţiile celor întâlniţi fiind peste măsura aşteptărilor organizatorilor. Acţiunea a fost posibilă datorită sprijinului unui grup de oameni de afaceri fălticeneni, inimoşi şi discreţi, datorită cărora au putut fi oferite 300 de baloane, 100 de acadele, 128 de caramele, 100 de mesaje simpatice, 400 de stickere, 100 de jucării şi 100 de flori.

„Un rol important l-a avut promovarea evenimentului în mijloacele mass-media. Mulţumiri şi zâmbete largi reprezentanţilor lor. Concluzia campaniei este că fălticenenii au nevoie de zâmbete. Ne vom întoarce, la anul, tot pe 7 august. Campania de strângere de zâmbete Catch a Smile Day a fost lansată acum trei ani, la Cluj-Napoca, de bărboșii din Beard Brothers și de suratele lor din The Sisterhood cu intenția de a promova atitudinea pozitivă și deschisă, de a-i face pe oameni să zâmbească și să ofere celorlalți un zâmbet prin gesturi simple, dar generoase”, ne-a declarat Matei-Ioan Pintilie, membru Beard Brothers, organizator la nivel local al evenimentului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fălticenenii au zâmbit în cadrul Campaniei Catch a Smile Day.
 Vizualizări articol: 1963 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fălticenenii au zâmbit în cadrul Campaniei Catch a Smile Day0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei