Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 aug 2016 - Anul XXI, nr. 186 (6299)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Modernizare

Accesul către Casa de Asigurări de Sănătate şi Grădinița Piticot, refăcut complet

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai problematice străzi din municipiul Suceava, Leca Morariu, a fost reabilitată parţial, pe porţiunea de acces către Colegiul Economic “Dimitrie Cantemir”, Casa de Asigurări de Sănătate şi Grădinița Piticot. Lucrarea a fost demarată de municipalitatea suceveană, în cadrul programului de modernizări stradale, după ce problemele de acces către cele trei instituţii importante, după fiecare ploaie, au fost semnalate atât direct, de cetăţeni, cât şi în presă.

La fiecare ploaie mai serioasă, strada era inundată de apele care se adunau acolo şi nu aveau unde să se scurgă, porţiunea cea mai intens circulată transformându-se într-o imensă piscină, prin care aveau de trecut adulţi, tineri, elevi şi copii de grădiniţă.

„Pe Leca Morariu a fost efectuată, în colaborare cu specialiştii de la ACET, o lucrare de drenaj, urmată de o reabilitare completă a infrastructurii rutiere, pentru a facilita accesul dinspre Casa de Asigurări de Sănătate și Grădinița Piticot înspre str. Oituz”, a spus viceprimarul Lucian Harşovschi.

În cadrul lucrărilor de evacuare a apelor pluviale de pe strada Leca Morariu, în zona intersecţiei cu strada Oituz, au fost montaţi 60 de metri liniari de conductă cu un diametru de 200 mm, au fost realizate trei cămine cu un diametru de 800 mm, prevăzute cu capace de fontă şi au fost montate trei gaigăre.

Apoi, în cadrul lucrărilor de refacere a sistemului rutier, a fost coborâtă cota platformă de drum prin excavarea a 300 metri cubi din stratul suport, pentru ca la final să fie montaţi 75 de metri liniari de bordură şi să fie turnat un covor asfaltic de 800 mp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accesul către Casa de Asigurări de Sănătate şi Grădinița Piticot, refăcut complet.
 Vizualizări articol: 2613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accesul către Casa de Asigurări de Sănătate şi Grădinița Piticot, refăcut complet0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei