Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 aug 2016 - Anul XXI, nr. 184 (6297)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Pe două roţi

Peste 200 de motociclişti au participat la cea mai mare paradă moto din judeţ, dând startul proiectului „Pelerin în Bucovina”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 200 de motociclişti din ţară dar şi din străinătate au participat sâmbătă la cea mai mare paradă moto organizată în judeţul Suceava, dând astfel startul ediţiei de anul acesta a proiectului „Pelerin în Bucovina”. Parada a avut ca punct de plecare platoul Cetăţii de Scaun a Sucevei, acolo unde a avut loc ediţia de anul acesta a  evenimentului Black & White Motorfest, organizat de Chopper Academy MC. Motocicliştii participanţi la acest eveniment s-au încolonat pe drumul de acces către Cetate, având cu ei steaguri de pe care se putea citi mesajul „Hai în Bucovina”. De la Cetatea de Scaun a Sucevei au plecat în paradă peste 160 de motociclişti, iar pe traseu li s-au mai alăturat câteva zeci de motociclişti din zona Rădăuţi.

Sub supravegherea poliţiei, motocicliştii au traversat Suceava, după care s-au îndreptat către Păltinoasa şi Cacica. Coloana de motociclete se întindea la un moment dat pe o distanţă de mai bine de doi kilometri. La prima oprire, în localitatea Vârfu Dealului, motocicliştii au fost aşteptaţi de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. Acesta a venit cu un ATV, pe care a pus un steag cu mesajul „Hai în Bucovina”, şi s-a alăturat coloanei de motociclişti până în comuna Cacica. Însoţiţi de Gheorghe Flutur, motocicliştii au intrat în Basilica Minor din Cacica, unde s-au întâlnit cu preotul catolic din localitate. După o scurtă pauză de odihnă, motocicliştii şi-au continuat pelerinajul către Putna, iar după ce au vizitat mănăstirea s-au întors în coloană către Suceava. De precizat că şi ieri, tot de pe platoul Cetăţii de Scaun, peste 50 de biciclişti au plecat în pelerinaj pe traseul Suceava – Mănăstirea Humorului – Voroneţ, cu punct de întoarcere la mănăstirea Hagigadar. La finalul săptămânii viitoare, bicicliştii suceveni vor pleca într-un alt pelerinaj, către Mănăstirea Putna.

 

Câteva sute de motociclişti au participat la ediţia de anul acesta a Black & White Motorfest

Ajuns la cea de-a doua ediţie, Black & White Motorfest le-a dat prilejul la peste 500 de motociclişti din ţară şi din străinătate să se întâlnească la Suceava, evenimentul fiind unul dintre cele mai mari din ţară. Profitând de o vreme excelentă pentru astfel de evenimente, câteva mii de persoane au venit pe parcursul zilelor de vineri şi sâmbătă pe platoul Cetăţii, sucevenii şi nu numai putând să admire pe platoul cetăţii de la motociclete de viteză şi până la impresionantele choppere, dar şi să asiste la concursurile şi concertele organizate de Chopper Academy MC. Vineri, după primirea motocicliştilor veniţi din toate colţurile ţării, au urmat concertele specifice unor astfel de festivaluri moto. Primii care au urcat pe scenă au fost membrii trupei Ronove, după care a urmat spectacolul susţinut de formaţia The Kryptonite Sparks. Fără doar şi poate, unul dintre cele mai aşteptat concerte de vineri, ceea ce s-a văzut şi prin numărul mare de spectatori, a fost cel al trupei Bucovina. Una dintre cele mai cunoscute formaţii de rock din România, Bucovina a adunat în faţa scenei câteva mii de persoane, concertul susţinut incluzând unele dintre cele mai cunoscute piese, cum ar fi „Mestecăniş”, „Straja”, „Ultima Iarnă” sau „Cărări în suflet”.

Ediţia de anul acesta a Black & White Motorfest l-a readus la Suceava, după mai bine de 20 de ani, pe legendarul Nicu Covaci. Acesta a concertat împreună cu Transsylvania Phoenix, oferindu-le spectatorilor unele dintre cele mai cunoscute piese ale trupei Phoenix, de la „Fată Verde”, „Negru Vodă” şi până la „În umbra marelui urs”.

A doua zi, sâmbătă, pe scenă au urcat trupele The Iron Cross, Tiarra şi Rareş & Panic Depression, ediţia de anul acesta încheindu-se cu un concert extraordinar susţinut de una dintre cele mai cunoscute formaţii de rock din România, Celelalte Cuvinte. Înainte de concert, liderul formaţiei, Călin Pop, a fost cel care a extras numele câştigătorului tombolei care a avut ca premiu o motocicletă. Anul acesta, motocicleta oferită de organizatori, în valoare de aproximativ 2.000 de euro, a fost câştigată de o suceveană de 17 ani, Anca Gontariu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 200 de motociclişti au participat la cea mai mare paradă moto din judeţ, dând startul proiectului „Pelerin în Bucovina”.
 Vizualizări articol: 5566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.4 din 5 voturi
Peste 200 de motociclişti au participat la cea mai mare paradă moto din judeţ, dând startul proiectului „Pelerin în Bucovina”2.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fiola pusa!? trimis de
( 8 aug 2016, 12:14:08
,,perelin''

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei