Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 aug 2016 - Anul XXI, nr. 184 (6297)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

PESTE 30.000 DE OAMENI S-AU STRÂNS SÂMBĂTĂ LA COMĂNEŞTI PENTRU A SĂRBĂTORI MICUL ORAŞ DIN MOLDOVA ŞI RETRAGEREA CAMPIONULUI IONUŢ IFTIMOAIE

Click aici pentru VIDEO

Spectacole, competiții sportive şi multe activități culturale, de asta au avut parte în weekend comăneştenii. Trei zile de sărbătoare şi o nouă ediție a Zilelor orașului Comăneşti i-a încântat şi bucurat pe toți cei care locuiesc aici, dar şi pe cei care s-au aflat în trecere prin zonă.

Interpreți de muzică populară şi ușoară şi ansambluri folclorice au susținut spectacole şi concerte la Zilele orașului Comăneşti. Nume celebre, între care Mioara Velicu, Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu, Vama şi Zdob şi Zdub au făcut ca distracţia şi voia bună să fie la cote maxime-

Mai mulţi decât în alte dăţi, oamenii au venit cu mic, cu mare la marea petrecere. Grătarele s-au încins, valurile de bere au curs şi muzica a răsunat pe dealul Galionului.

Viorel Miron, primarul oraşului Comăneşti: Un eveniment la cel mai înalt nivel pe care l-am avut vreodată. Am avut susţinerea mai multor sponsori, dar cel mai important dintre toţi este compania Holzindustrie Schweighofer, care ne-a finanţat şi ne-a sprijinit, ca de fiecare dată. Ţin să-i mulţumesc în mod special domnului Gerald Schweighofer, pentru că a fost şi este tot timpul alături de comunitatea noastră şi putem spune la ora aceasta că, dacă această companie nu ar exista, Comăneştiul ar fi probabil cel mai mare oraş cu cel mai mare număr de şomeri din întreaga ţară”.

Dan Banacu, director general Holzindustrie Schweighofer: În oraşul Comăneşti, Holzindustrie Schweighoferare una dintre ele mai moderne fabrici în care se produc panouri, panouri cu valoare adăugată, unul dintre cele mai bune produse ale grupului. Aici avem 750 de angajaţi şi înţelegem să fim alături de comunitatea locală, nu doar în momente de nevoie, ci şi în momente de sărbătoare, când  participăm la bucuria oraşului.”

Ediţia de anul acesta a Zilelor Comăneştiului a fost cu atât mai importantă pentru că a fost gazda galei K1 Superkombat pentru titlul mondial SK, unde luptătorul Ionuţ Iftimoaie şi campionul mondial Jorge Loren (Spania) au intrat în ring la meciul de retragere a luptătorului comăneştean.

Viorel Miron, primar: „Anul acesta avem un eveniment mai deosebit faţă de alţi ani, pentru că în cadrul zilelor oraşului Comăneşti se va desfăşura, printre alte activităţi şi competiţii sportive, şi gala, meciul în care Ionuţ Iftimoaie se retrage din sport.”

Bucuroşi şi mulţumiţi de modul în care au fost organizate anul acesta zilele Comăneştiului, mii de oameni au aşteptat cu emoţie meciul dintre Ionuş Iftimoaie şi campionul mondial K1.

-„Am fost în fiecare an, dar anul asta e mult mai frumos, mai ales că joacă şi Ionuţ Iftimoaie.

-Reporter: Îl susţineţi?

-Sigur că da, este vecinul meu şi îl iubesc foarte mult”

-R:”Cum vi se pare editia din acest an?

-Extraordinar, Iftimoaieee! Suntem de aici, băştinaşi. Cea mai frumoasă ediţie.”

-R:de ce spuneţi asta?

-Şi vremea ţine cu noi şi populaţie multă. Distracţia de abia acum începe. Am venit şi pentru meci, mai ales că e consăteanul nostru.”

Comaneştenii i-au ţinut pumnii, iar concetăţeanul lor iubit, Ionuţ Iftimoaie, a cucerit centura mondială K1 la ultimul meci al carierei sale! Atmosfera a fost uimitoare: 30.000 de oameni au fost la meci!

Ediţia de anul acesta a Zilelor Comăneştiului - cel mai reuşit eveniment de până acum - a fost organizată de Primărie în parteneriat cu Holzindustrie Schweighofer - cel mai mare angajator din Comăneşti şi sponsorul principal al ediției 2016.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PESTE 30.000 DE OAMENI S-AU STRÂNS SÂMBĂTĂ LA COMĂNEŞTI PENTRU A SĂRBĂTORI MICUL ORAŞ DIN MOLDOVA ŞI RETRAGEREA CAMPIONULUI IONUŢ IFTIMOAIE.
 Vizualizări articol: 4559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.6 din 7 voturi
PESTE 30.000 DE OAMENI S-AU STRÂNS SÂMBĂTĂ LA COMĂNEŞTI PENTRU A SĂRBĂTORI MICUL ORAŞ DIN MOLDOVA ŞI RETRAGEREA CAMPIONULUI IONUŢ IFTIMOAIE1.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Am o intrebare... trimis de
( 8 aug 2016, 12:58:46
DE CE TIPATI???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei