Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 aug 2016 - Anul XXI, nr. 184 (6297)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fuga de răspundere

A căzut de pe motocicletă în timp ce era urmărit de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 46 de ani a ajuns la spital după ce motocicleta pe care o conducea s-a răsturnat într-un şanţ. Incidentul s-a petrecut în timp ce bărbatul gonea pentru a scăpa de poliţiştii care-l urmăreau cu maşina de serviciu. Totul s-a petrecut sâmbătă seară, în jurul orei 19.30, când un echipaj de poliţie aflat în patrulare a observat o motocicletă marca Mobra pe care se aflau două persoane: un bărbat şi o femeie. Pentru că cei doi nu purtau cască de protecţie, oamenii legii le-au făcut semnul regulamentar de oprire. Iniţial, conducătorul vehiculului pe două roţi a tras pe dreapta, dar numai cât să-i permită femeii să coboare.

Apoi, ignorând semnalele şi avertismentele poliţiştilor a încercat să scape pe uliţele comunei Panaci. După aproximativ un kilometru, urmărirea s-a terminat cu motociclistul în şanţ, în zona satului Chirileni.

Cu acest prilej, oamenii legii aveau să afle şi motivele pentru care bărbatul încerca să se facă nevăzut. Pe lângă faptul că nu avea cască de protecţie, motociclistul de ocazie nu avea nici permis de conducere şi, mai mult, băuse ceva înainte de a pleca la drum. La verificarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care celui în cauză i s-au recoltat şi probe biologice de sânge.

Pe lângă dosarul penal cu care s-a ales, bărbatul are şi mai multe leziuni în urma căderii, respectiv plăgi excoriate multiple mână dreaptă, genunchi drept, cădere accidentală. Totuşi, rănile nu erau prea serioase, astfel încât medicii au decis că nu trebuie să rămână internat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A căzut de pe motocicletă în timp ce era urmărit de poliţişti.
 Vizualizări articol: 2923 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A căzut de pe motocicletă în timp ce era urmărit de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei