Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 aug 2016 - Anul XXI, nr. 184 (6297)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Ioan Stan: PSD are premize extraordinare pentru câştigarea alegerilor parlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Listele PSD Suceava pentru alegerile parlamentare de la finalul acestui an vor fi realizate la nivel judeţean, însă la final vor fi analizate de conducerea centrală a partidului. Mesajul le-a fost transmis social-democraţilor suceveni de preşedintele PSD Suceava, deputatul Ioan Stan, această decizie fiind anunţată de liderul partidului, Liviu Dragnea, în cadrul Consiliului Executiv Naţional care a avut loc recent la Vaslui.

La finalul săptămânii trecute, la invitaţia primarului din Frumosu, Constantin Buga, în această comună a avut loc o nouă şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al PSD Suceava. În cadrul discuţiilor, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Ioan Stan, a prezentat o informare în urma întâlnirii Comitetului Executiv Naţional de la Vaslui, acolo unde s-a făcut o analiză a rezultatelor obţinute de fiecare judeţ la alegerile locale 2016. Ioan Stan a precizat că la şedinţa de la Vaslui s-au evidenţiat „premisele extraordinare” de care se bucură PSD pentru câştigarea alegerilor parlamentare 2016, „premise susţinute de rezultatele foarte bune înregistrate la nivel naţional la alegerile locale 2016, având în vedere că  PSD a obţinut conducerea a 29 de consilii judeţene, a Primăriei Capitalei şi a tuturor primăriilor de sector.

Ioan Stan a mai precizat că la şedinţa de la Vaslui preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că fiecare organizaţie judeţeană are libertatea de a-şi întocmi listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare, respectând principiul reîmprospătării clasei politice pe criterii de performanţă, competenţă, probitate morală şi al includerii reprezentanţilor organizaţiilor de tineret, femei şi seniori, liste care ulterior vor fi analizate la nivel naţional.

Făcând referire la şedinţa PSD Suceava din comuna Frumosu, purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene, Alexandru Rădulescu, a adăugat că în cadrul discuţiilor Emilian Havrici, noul responsabil de coordonarea organizaţiilor locale din această zonă, a prezentat o analiză a alegerilor locale în zona Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului, zonă în care PSD a înregistrat cele mai slabe rezultate din judeţ şi împreună cu primarii şi preşedinţii organizaţiilor locale au fost identificate cauzele rezultatelor nesatisfăcătoare şi o serie de măsuri ce trebuie luate pentru a atinge ţinta social-democraţilor suceveni, şi anume de a câştiga alegerile parlamentare 2016.

Alexandru Rădulescu a mai precizat că în cadrul şedinţei a luat cuvântul şi primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, care a sugerat modalităţile de colaborare ale primarilor PSD în cadrul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) şi în cadrul Asociaţiei Judeţene de Apă şi Canal (AJAC), dar şi demersurile ce trebuie urmate de primari pentru obţinerea finanţărilor pentru proiecte prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: PSD are premize extraordinare pentru câştigarea alegerilor parlamentare.
 Vizualizări articol: 2044 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Ioan Stan: PSD are premize extraordinare pentru câştigarea alegerilor parlamentare1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei