Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 iul 2016 - Anul XXI, nr. 167 (6280)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Foc în noapte

O gospodărie în construcţie a fost distrusă de un puternic incendiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un puternic incendiu a distrus o gospodărie aflată în construcţie, în noaptea de duminică spre luni, în comuna Capu Câmpului. Focul a izbucnit în jurul orei 22.20, la casa nelocuită a unei femei în vârstă de 70 de ani, şi s-a propagat cu repeziciune la anexele din jur. Incendiul a fost anunţat de un vecin la 112, iar pompierii militari de la Garda de Intervenţie Gura Humorului şi de la Detaşamentele de Pompieri Suceava şi Câmpulung Moldovenesc, sprijiniţi de lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Capu Câmpului şi ai Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă al preotului Gabriel Puiu Florea, din comuna Cornu Luncii, au intervenit cu 7 autospeciale, o ambulanţă SMURD şi una SAJ.

La sosirea echipajelor ardeau acoperişul casei, adăpostul de animale şi garajul locuinţei, existând pericolul de extindere la gospodăriile aflate în învecinate. Cele 7 echipaje de pompieri s-au luptat aproape 5 ore cu flăcările, incendiul fiind lichidat aproape de ora 3 a dimineţii. Au fost înghiţite de flăcări acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, adăpostul de animale şi garajul pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi, iar la gospodăria aflată în vecinătate s-a degradat faţada casei pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi şi tâmplăria din PVC.

În acelaşi timp, un bărbat din localitate le-a spus poliţiştilor că la locuinţa tatălui său, aflată la circa 50 de metri de casa aflată în construcţie şi cuprinsă de flăcări, a găsit arzând mocnit peretele din scândură al unei magazii de lemne, pe care acesta a reuşit să-l stingă cu apă, fără pagube prea mari.

În timpul intervenţiei de stingere a incendiului de la casa în construcţie, o femeie şi un bărbat care au încercat să dea o mână de ajutor au fost răniţi, suferind plăgi şi excoriaţii la mâini, fiind trataţi de personalul ambulanţelor.

Prejudiciul produs la locuința cuprinsă de flăcări este de aproximativ 35.000 de lei, iar cel de la locuința afectată din apropiere este de aproape 8.000 de lei. Cercetările pentru stabilirea cauzelor producerii incendiului au fost reluate luni dimineaţă, la lumina zilei, şi au stabilit drept cauză probabilă folosirea intenţionată a flăcării pentru a genera incendiu. De asemenea, făcând o corelare a acestei cauze probabile cu incendiul izbucnit la magazia aflată la câteva zeci de metri distanţă, poliţiştii continuă cercetările pentru a depista un potenţial suspect, care s-ar putea face vinovat de producerea incendiului care a distrus gospodăria.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O gospodărie în construcţie a fost distrusă de un puternic incendiu.
 Vizualizări articol: 1716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O gospodărie în construcţie a fost distrusă de un puternic incendiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei