Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 apr 2016 - Anul XXI, nr. 99 (6212)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Noutăţi editoriale la Editura NICULESCU

Căsnicie fără certuri. 28 de zile pentru a crea relaţia conjugală dorită dintotdeauna, alături de partenerul pe care îl ai deja

Autor: Fawn Weaver

„Consiliem cupluri şi scriem cărţi despre căsnicie de foarte mult timp, şi putem spune cu certitudine că niciodată nu s-a mai scris o carte precum Căsnicie fără certuri. Dacă până acum ai gândit că o asemenea relaţie nu există, sau dacă ai ajuns la concluzia că certurile sunt necesare, oferă-i şansa lui Fawn să-ţi schimbe prejudecăţile şi să te ajute pe drumul către căsnicia pe care ai visat-o dintotdeauna.”

Dr. Les şi Dr. Leslie Parrott, autorii bestsellerului
Saving Your Marriage Before It Starts

„Vă imaginaţi, poate, ce mi-a trecut prin minte când am văzut titlul cărţii: Serios?! Consiliez cupluri de peste 35 de ani şi le număr pe degete pe cele în care nu există certuri.”
Gary Chapman, autorul cărţii Cele cinci limbaje ale iubirii

Fawn Weaver, autoarea unor bestselleruri New York Times şi fondatoarea comunităţii „Clubul nevestelor fericite” (HappyWivesClub.com), vă demonstrează că nu aveţi nevoie decât de 28 de zile pentru ca tu şi partenerul tău să vă însuşiţi paşii necesari pentru o viaţă fără certuri, acuzaţii, furie şi tensiuni neîncetate. Veţi învăţa cum să vă ascultaţi unul pe celălalt şi să comunicaţi, cum să vă fixaţi scopuri clare, cum să renunţaţi la egoism şi, de asemenea, să înţelegeţi că, prin umor şi optimism, veţi construi căsnicia fără certuri la care aţi visat mereu.

Informaţii suplimentare şi comenzi: www.niculescu.ro

 

Educaţie fără pedepse. Cum să creşti un copil ascultător.

Autor: Dr. Gilles-Marie Valet

În sfârşit, un ghid care deculpabilizează autoritatea parentală şi face distincţie între pedepsele rele şi cele „bune”. Simpla idee de a pedepsi poate da fiori. Între o palmă scăpată sub impulsul nervozităţii, pedeapsa bine gândită, dar prea severă, şi absenţa oricărei sancţiuni, părinţii de astăzi se simt oarecum pierduţi şi nu reuşesc întotdeauna să aibă cea mai bună reacţie la năzbâtiile copiilor lor. Educaţia nu poate ţine întotdeauna locul sancţiunii. Uneori, este necesar să ştii să pedepseşti „bine”, pentru a-l face pe copil să înţeleagă unde şi cum a greşit şi pentru a-l ajuta să conştientizeze regulile convieţuirii. Dacă iubeşti mult nu înseamnă că şi pedepseşti cum trebuie. Din această carte, vei afla:
• Cum să faci faţă acceselor de furie ale celor mici;
• Cum să reacţionezi la notele proaste ale copilului tău adolescent;
• Cum să-ţi pedepseşti copilul care a furat;
• Ce înseamnă o pedeapsă „bună”.

Bazându-se pe vasta sa experienţă de psihiatru specializat în pedopsihiatrie, autorul propune teme de reflecţie şi instrumente pedagogice şi decriptează numeroase mărturii utilizabile în viaţa cotidiană, în toate situaţiile, astfel încât părinţii, educatorii sau profesorii să găsească în ele cheile potrivite ale autorităţii.

Cu o practică clinică valoroasă, psihiatrul de copii Gilles-Marie Valet publică lucrări de specialitate şi este consultat în mod curent de mass-media, în calitate de expert.

Informaţii suplimentare şi comenzi: www.niculescu.ro

 

Trăieşte murdar, hrăneşte-te curat!

Autor: Dr. Robynne Chutkan

„Această carte este medicamentul de care avem nevoie pentru a fi sănătoşi cu adevărat.”
Dr. Christiane Northrup, autoarea unor bestselleruri New York Times

Microbiomul – trilioanele de bacterii care trăiesc în tractul nostru digestiv – este astăzi cel mai în vogă trend medical. Dar ce înseamnă de fapt acest lucru pentru sănătatea dumneavoastră? Sintetizând ultimele descoperiri ştiinţifice, dr. Robynne Chutkan, un renumit gastroenterolog american, explică felul în care dieta occidentală standard şi stilul nostru de viaţă hipersalubrizat ne pot afecta microbiomul, lăsându-ne fără „bacteriile bune” (esenţiale pentru funcţionarea optimă a organismului) şi crescând numărul bacteriilor patogene. Acest dezechilibru ne expune la nenumărate boli autoimune sau cronice.

Bogată în sfaturi practice, această carte vă oferă:
• O privire de ansamblu asupra dezechilibrului microbiomului uman, care ne lasă organismul fără sistemul natural de protecţie.
• Reţete nutritive şi extrem de delicioase, care încurajează creşterea „bacteriilor bune”.
• O listă cu întrebările pe care să le adresaţi medicului, dacă vi se prescrie un antibiotic, şi cu sfaturi prin care să vă protejaţi intestinele în timpul unui astfel de tratament.
• Informaţii utile despre cum să prevenim şi să ne recuperăm după boli precum eczema, sindromul intestinului iritabil, sindromul intestinului permeabil, sindromul de oboseală cronică, diverse tipuri de colită etc.
• Recomandări în alegerea celor mai potrivite probiotice şi suplimente nutritive.
• O introducere în ceea ce se numeşte astăzi transplantul de materii fecale, următoarea frontieră din medicină, pentru cei cu un microbiom sever afectat.

Informaţii suplimentare şi comenzi: www.niculescu.ro

 

Mănânci mult, slăbeşti mult. Dieta metabolismului rapid

Autor(i): Haylie Pomroy, Eve Adamson

#1 NEW YORK TIMES BESTSELLER


HAYLIE POMROY, supranumită „nutriţionista vedetelor”, este consilieră autorizată în nutriţie şi consilieră holistică şi îşi desfăşoară activitatea în clinici din Beverly Hills şi Burbank. Dintre apariţiile ei la postul de televiziune NBC, putem aminti emisiunile Access Hollywood şi Extra. De asemenea, Haylie semnează articole în publicaţii precum Marie Claire, People sau Star.

Concepţia fundamentală a lui Haylie este că nu trebuie să privim mâncarea ca pe un duşman, ci ca pe un prieten de care avem nevoie pentru a ne regla metabolismul, astfel încât organismul să devină capabil să ardă grăsimea. Consumul alimentar poate fi, aşadar, privit ca o experienţă biologică pozitivă. Ţinând dieta propusă de autoare, vei mânca pe săturate: trei mese pe zi şi cel puţin două gustări. Gata cu număratul caloriilor, cu înfometarea şi cu mâncărurile lipsite de savoare!

Cartea cuprinde peste 50 de reţete şi un plan alimentar pentru patru săptămâni – care are inclusiv mese vegetariene, bio sau fără gluten –, recomandate celor care au ţinut până acum, fără succes, diete peste diete, dar şi acelora care se află la prima încercare de a slăbi sau care, pur şi simplu, îşi doresc un stil de viaţă sănătos şi un corp frumos. În doar patru săptămâni, nu doar că te vei bucura să vezi cum pierzi în greutate, dar vei constata, cel mai probabil, că ţi-a scăzut şi nivelul colesterolului, că nivelul zahărului din sânge s-a stabilizat şi că te simţi mai relaxat.

Informaţii suplimentare şi comenzi: www.niculescu.ro

 

Stima de sine. Iubeşte-te pe tine pentru a trăi mai bine

Autorul, formatorul şi coach-ul Patrice Ras încearcă să răspundă la toate aceste întrebări pentru a ne face să înţelegem că stima de sine este o nevoie fundamentală, care determină reuşita noastră atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. Datorită acestei cărţi, veţi putea să vă îmbunătăţiţi stima de sine, ajungând să vă cunoaşteţi mai bine, să vă recâştigaţi încrederea în propria persoană (mai ales pe plan profesional) şi să vă afirmaţi în faţa celorlalţi.


Această carte vă va ajuta să ajungeţi la un echilibru în viaţa personală şi să fiţi cu adevărat fericiţi, ceea ce este posibil dacă aplicaţi tehnicile propuse de autor pentru creşterea stimei de sine.

PATRICE RAS este autor a numeroase cărţi, formator şi coach. Domeniile sale de activitate sunt: dezvoltarea personală, cunoaşterea de sine şi gestionarea emoţiilor.

 

Memorator. Matematică pentru clasele 5-8. Algebră. Geometrie plană. Geometrie în spaţiu.

Memorator. Matematică pentru clasele 5-8 este structurat în concordanţă cu programa şcolară în vigoare, fiind un instrument util elevilor de gimnaziu atât pe parcursul celor patru ani de studiu (în timpul învăţării curente şi al recapitulărilor semestriale şi anuale), cât şi pentru pregătirea Evaluării Naţionale de la sfârşitul clasei a Vlll-a.

În această lucrare, autorii propun o prezentare clară şi sistematică a noţiunilor teoretice de matematică, formule şi aplicaţii pentru algebră, geometrie plană şi geometrie în spaţiu.

 

Memorator. Matematică pentru clasele 9-12. ALGEBRĂ

Memorator. Matematică pentru clasele 9-12. ALGEBRĂ este structurat în concordanţă cu programa şcolară în vigoare, fiind un instrument util elevilor de liceu atât pe parcursul celor patru ani de studiu (în timpul învăţării curente şi al recapitulărilor semestriale şi anuale), cât şi pentru pregătirea examenului de Bacalaureat de la sfârşitul clasei a XII-a.

În această lucrare, autorii propun o prezentare clară şi sistematică a noţiunilor teoretice de matematică, formule şi aplicaţii pentru algebră.

 

Memorator. Matematică pentru clasele 9-12. GEOMETRIE şi ANALIZĂ MATEMATICĂ

Memorator. Matematică pentru clasele 9-12. GEOMETRIE şi ANALIZĂ MATEMATICĂ este structurat în concordanţă cu programa şcolară în vigoare, fiind un instrument util elevilor de liceu atât pe parcursul celor patru ani de studiu (în timpul învăţării curente şi al recapitulărilor semestriale şi anuale), cât şi pentru pregătirea examenului de Bacalaureat de la sfârşitul clasei a XII-a.
În această lucrare, autorii propun o prezentare clară şi sistematică a noţiunilor teoretice de matematică, formule şi aplicaţii pentru geometrie şi analiză matematică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noutăţi editoriale la Editura NICULESCU.
 Vizualizări articol: 1631 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noutăţi editoriale la Editura NICULESCU0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supa de secărică (de post) Supa de chimen sau secărică este foarte simplă și are o aromă distinctă, inconfundabilă. Se servește cu crutoane de pâine bine rumenite în ulei și mult pătrunjel verde tocat. Este, deopotrivă, un preparat obișnuit și un tratament popular... Citeşte