Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 apr 2016 - Anul XXI, nr. 99 (6212)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Thermonet

Furnizarea căldurii în municipiul Suceava va fi oprită după sărbătorile de Paşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Căldura din locuinţele sucevenilor racordaţi la sistemul centralizat va fi asigurată de Thermonet pe întreaga perioadă a sărbătorilor pascale, când temperaturile se anunţă a fi în continuare scăzute, urmând ca în primele zile ale lunii mai să se ia măsura opririi acestui serviciu.

Chiar dacă asociaţiile prezente la şedinţa lunară de la sediul Primăriei Suceava au cerut aproape la unison oprirea furnizării căldurii, conducerea Thermonet, ţinând cont de condiţiile meteo defavorabile, marcate de o scădere excesivă a temperaturilor exterioare, a luat decizia de a nu întrerupe acest serviciu, punând pe primul loc interesul sucevenilor.

„Principala noastră preocupare este să asigurăm căldura necesară sucevenilor în această perioadă rece, care coincide cu sărbătorile de Paşti, urmând ca odată cu modificarea temperaturilor exterioare să punem punct acestui prim sezon de furnizare a căldurii”, a spus directorul general al Thermonet Suceava, Mugur Corlăţan. Acesta a precizat că o decizie luată într-o şedinţă cu asociaţiile nu este mai puternică decât prevederile legale, care impun asigurarea furnizării căldurii când temperaturile exterioare medii în intervalul orar 18.00 – 06.00 sunt mai mici de 10 grade Celsius.

„Acolo unde asociaţiile au venit cu cereri scrise, semnate de proprietari, am luat măsura de închidere a furnizării căldurii din punctul termic, sau de la gigacalorimetru, când solicitarea a vizat doar câteva scări de bloc. Au fost doar patru asociaţii care au solicitat oprirea căldurii, dar unii deja regretă decizia luată, după temperaturile de luni noapte”, a adăugat Mugur Corlăţan.

Valul de frig care s-a abătut asupra noastră în ultimele zile i-a făcut să se răzgândească şi pe cei care cereau insistent oprirea căldurii, o parte din ei motivaţi de faptul că după 15 aprilie nu se mai acordă ajutoare de încălzire a locuinţelor, de la bugetul de stat.

Conform meteorologilor, media temperaturilor exterioare înregistrate zilele acestea este cu 3 grade Celsius mai mică decât media temperaturilor dinaintea Crăciunului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Furnizarea căldurii în municipiul Suceava va fi oprită după sărbătorile de Paşti.
 Vizualizări articol: 2172 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Furnizarea căldurii în municipiul Suceava va fi oprită după sărbătorile de Paşti5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supa de secărică (de post) Supa de chimen sau secărică este foarte simplă și are o aromă distinctă, inconfundabilă. Se servește cu crutoane de pâine bine rumenite în ulei și mult pătrunjel verde tocat. Este, deopotrivă, un preparat obișnuit și un tratament popular... Citeşte