Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 apr 2016 - Anul XXI, nr. 99 (6212)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Băişanu susţine că ALDE va fi partidul care va hotărî viitorul preşedinte al CJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, susţine că această formaţiune politică va fi cea care va decide viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean. Afirmaţia a fost făcută înainte de depunerea listei de candidaţi ALDE pentru Consiliul Judeţean, Alexandru Băişanu precizând că organizaţia pe care o conduce va fi a treia forţă politică din judeţ. Lista ALDE pentru Consiliul Judeţean este deschisă de Alexandru Băişanu, acesta fiind şi pe primul loc pe lista pentru Consiliul Local Suceava, dar şi candidat pentru Primăria Suceava. Pe următoarele nouă locuri, pe lista ALDE pentru CJ Suceava se află actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilie Niţă, Ion Blanari, Radu Hojbotă, Ioan Grădinariu, Dragoş Grosariu, Gheorghe Aldea, Ioan Gelu Tomescu, Constantin Boliacu. „Avem un target foarte bine stabilit, de a fi al treilea partid în judeţul Suceava, care de obicei este partidul care va hotărî ca principiu viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean, viitorii vicepreşedinţi şi evident viitoarele proiecte ale unei noi majorităţi formate. Sper ca ALDE să scoată un număr suficient de consilieri judeţeni care să poată influenţa bunul mers şi buna dezvoltare a acestui judeţ. Şi este foarte important pentru noi să avem în această echipă oameni serioşi, oameni cu experienţă, din diferite domenii de activitate”, a precizat Alexandru Băişanu. El a adăugat că după ce ALDE va fi al treilea partid din judeţ ca număr de voturi obţinute la alegerile locale, acest partid va deveni „stâlpul viitorului Consiliu Judeţean”.

Liderul ALDE Suceava a precizat că lista pentru Consiliul Judeţean conţine oameni serioşi, care ştiu ce înseamnă responsabilitatea faţă de cetăţean.

„Am fost martor în ultimii opt ani la două tipuri de guvernare, una PDL şi una PSD. Nu am să judec pe nimeni sub nici o formă. Au făcut fiecare dintre ei ce au ştiut mai bine. E important ca în etapa următoare să găsim un melanj între cinste, respect şi acel soi de patriotism local de care are nevoie orice cetăţean care îşi doreşte să conducă destinele acestui judeţ”, a mai declarat Băişanu. El a precizat că printre priorităţile ALDE se numără atragerea de fonduri europene, dezvoltarea infrastructurii din judeţ, dar şi sprijinirea agricultorilor şi crescătorilor de animale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu susţine că ALDE va fi partidul care va hotărî viitorul preşedinte al CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 4924 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Băişanu susţine că ALDE va fi partidul care va hotărî viitorul preşedinte al CJ Suceava2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supa de secărică (de post) Supa de chimen sau secărică este foarte simplă și are o aromă distinctă, inconfundabilă. Se servește cu crutoane de pâine bine rumenite în ulei și mult pătrunjel verde tocat. Este, deopotrivă, un preparat obișnuit și un tratament popular... Citeşte