Google
 
miercuri, 27 apr 2016 - Anul XXI, nr. 99 (6212)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,6603 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta3,9613 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   ø imagini |   ø fişiere video

La Aeroportul Otopeni din Capitală e criză de taxiuri, mulţi dintre aceştia refuzând cursele

Miercuri, 27 Aprilie 2016 (19:14:29)SURSA: Mediafax.ro
Pasagerii care ajung pe Aeroportul Henri Coandă şi au nevoie de un taxi trebuie să se înarmeze cu multă răbadare pentru că, şi după jumătate de oră de aşteptare, nu găsesc maşini disponibile, mulţi dintre taximetriştii acreditaţi refuzând să preia comenzile, scrie... Integral pe Mediafax.ro
SURSA: Mediafax.ro
 Vizualizări articol: 2185 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La Aeroportul Otopeni din Capitală e criză de taxiuri, mulţi dintre aceştia refuzând cursele0.05

Iulius Mall Suceava
AnnaCori
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supa de secărică (de post) Supa de chimen sau secărică este foarte simplă și are o aromă distinctă, inconfundabilă. Se servește cu crutoane de pâine bine rumenite în ulei și mult pătrunjel verde tocat. Este, deopotrivă, un preparat obișnuit și un tratament popular... Citeşte