Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 apr 2016 - Anul XXI, nr. 99 (6212)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Caritate

Elevii şcolii din Salcea au oferit daruri copiilor din Centrul „Speranţa”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cadrul activităţilor cuprinse în săptămâna ,,Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, elevii clasei a II-a A, de la Şcoala Gimnazială ,,Aurelian Stanciu” Salcea, coordonaţi de înv. Lucica Savin, au organizat acţiunea ,,Dăruieşte un zâmbet”, la Centrul de Plasament ,,Speranţa” din Suceava.

În ziua de vineri, 22 aprilie, elevii, însoţiţi de părinţi şi de directorul şcolii, prof. Cătălin Huţu, au oferit pachete tuturor copiilor din centrul de plasament, încercând astfel să le aducă zâmbetul pe faţă şi să le facă o bucurie înaintea sfintelor sărbători de Paşti. Pachetele care conţineau dulciuri, fructe şi jucării au fost făcute cu ajutorul părinţilor, care au răspuns pozitiv acestei iniţiative caritabile. Pe lângă darurile oferite, elevii îndrumaţi de învăţătoare au prezentat şi un scurt program artistic închinat sărbătorilor pascale.

,,Aceste acţiuni prind rădăcini la noi, deoarece şi în anii precedenţi am oferit pachete familiilor nevoiaşe din oraşul Salcea. Scopul lor este de a-i învăţa pe copii să dăruiască, să fie alături de semenii lor şi nu în ultimul rând să preţuiască mai mult ceea ce familia le oferă”, a declarat înv. Lucica Savin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii şcolii din Salcea au oferit daruri copiilor din Centrul „Speranţa”.
 Vizualizări articol: 3135 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevii şcolii din Salcea au oferit daruri copiilor din Centrul „Speranţa”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supa de secărică (de post) Supa de chimen sau secărică este foarte simplă și are o aromă distinctă, inconfundabilă. Se servește cu crutoane de pâine bine rumenite în ulei și mult pătrunjel verde tocat. Este, deopotrivă, un preparat obișnuit și un tratament popular... Citeşte