Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 apr 2016 - Anul XXI, nr. 99 (6212)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sentinţă

Un tânăr care a bătut un poliţist şi un administrator de bar, condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Straja, a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare, pentru două acte de agresiune, una comisă asupra administratorului unui bar şi una asupra unui poliţist de frontieră. Inculpatul, Ioan Buta, a fost judecat pentru loviri sau alte violenţe şi ultraj asupra poliţistului, însă magistraţii Judecătoriei Rădăuţi au decis ca la ultima faptă să schimbe încadrarea juridică, tot într-o infracţiune de lovire. În acelaşi dosar a mai fost judecat şi inculpatul Gheorghe Cotos, pentru o infracţiune de lovire, acesta din urmă fiind condamnat la o pedeapsă de 7 luni închisoare, dar suspendată sub supraveghere. În cazul ambilor, sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel la instanţa superioară.

Din ancheta efectuată de poliţişti şi procurori rezultă că prima agresiune s-a petrecut în seara zilei de 12 aprilie 2015, când Ioan Buta, împreună cu celălalt inculpat, s-a deplasat cu un autoturism de teren la un local din Straja, unde l-a agresat pe administratorul societăţii respective. „I-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii, picioarele şi cu un scaun, persoana vătămată suferind leziuni traumatice pentru care necesită 17-18 zile de îngrijiri medicale”, au arătat anchetatorii.

Acelaşi Ioan Buta a mai fost trimis în judecată şi pentru că pe 9 mai 2015, în jurul orei 20.30, l-ar fi agresat şi pe un tânăr în vârstă de 24 de ani, agent de poliţie în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina. Agentul tocmai ieşise din serviciu şi a fost bătut în faţa unui magazin din Straja de către suspect.

„Inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi cu un corp contondent în zona capului, producându-i leziuni traumatice ce necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale”, au arătat anchetatorii. Deşi agentul era în timpul liber, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au stabilit că agresiunea a avut legătură cu îndeplinirea atribuţiunilor de serviciu de către poliţist. 

Judecătoria Rădăuţi a mai stabilit ca agentul agresat să primească de la agresor suma de 5.000 de lei, daune morale, şi 250 de lei, daune materiale, legate de cheltuielile de spitalizare. Cealaltă parte vătămată din dosar ar urma să primească despăgubiri de 500 de euro. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr care a bătut un poliţist şi un administrator de bar, condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare.
 Vizualizări articol: 3565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un tânăr care a bătut un poliţist şi un administrator de bar, condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supa de secărică (de post) Supa de chimen sau secărică este foarte simplă și are o aromă distinctă, inconfundabilă. Se servește cu crutoane de pâine bine rumenite în ulei și mult pătrunjel verde tocat. Este, deopotrivă, un preparat obișnuit și un tratament popular... Citeşte