Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 apr 2016 - Anul XXI, nr. 95 (6208)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Moarte violentă

A intrat cu maşina într-o casă şi a fost găsit mort mai târziu, la câteva sute de metri distanţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Moarte suspectă pentru un bărbat de 44 de ani din oraşul Liteni, care a fost găsit fără suflare la marginea unui drum din satul Vultureşti. Descoperirea a fost făcută miercuri seara, în jurul orei 23.30, după ce în urmă cu mai mult de o oră, la câteva sute de metri distanţă, avusese loc un accident al cărui protagonist fusese tocmai cel găsit fără viaţă. Cercetările poliţiştilor au scos la iveală faptul că întâmplarea cu final nefericit s-a petrecut în aceeaşi seară, în jurul orei 21.50, când Constantin Popescu, din oraşul Liteni, se afla la volanul unei maşini marca Dacia 1310 şi circula pe uliţa La Deal din satul Vultureşti. La un moment dat, la intersecţia cu DJ 208C, din cauza vitezei mari, bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei, a zburat peste un şanţ adânc, a dărâmat gardul unei gospodării, după care s-a izbit violent în peretele casei şi în magazia de lemne aparţinând unei familii din sat. Rănit grav, cel aflat la volan a reuşit să iasă singur din maşina distrusă, a sărit înapoi şanţul şi a ieşit în drum. Martorii spun că sângera destul de puternic în zona feţei şi le-a spus celor ajunşi la locul accidentului că nu are nevoie de ajutor, pentru că se simte bine. În urma discuţiilor purtate cu bărbatul, sătenii spun că acesta ar fi fost într-o vizibilă stare de ebrietate, că s-a prăbuşit la pământ, s-a ridicat, după care a părăsit locul accidentului şi a dispărut în întuneric. În autoturismul implicat în accident mai era un bărbat, care a scăpat cu răni uşoare. Un echipaj al ambulanţei a sosit la faţa locului în urma unui apel la 112 şi într-un târziu, după mai mult de o oră de la producerea accidentului, bărbatul a fost găsit căzut pe caldarâm, la o distanţă de aproximativ 400 de metri de autoturism. În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a mai putut fi salvat, înregistrându-se decesul. Poliţiştii au întocmit un dosar de moarte suspectă, dosar ale cărui detalii se vor lămuri în urma cercetării circumstanţelor accidentului şi a efectuării necropsiei. Corpul neînsufleţit al bărbatului de 44 de ani a fost transferat la morgă, unde urmează să i se facă necropsia care va stabili cauza decesului. Bărbatul mort în urma accidentului era tată a doi copii minori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A intrat cu maşina într-o casă şi a fost găsit mort mai târziu, la câteva sute de metri distanţă.
 Vizualizări articol: 4422 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 3 voturi
A intrat cu maşina într-o casă şi a fost găsit mort mai târziu, la câteva sute de metri distanţă1.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei