Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 apr 2016 - Anul XXI, nr. 95 (6208)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Fără explicaţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu ceva vreme în urmă, scriam că discuţia despre titlul de campioană în Spania este ca şi încheiată, acesta fiind adjudecat de Barcelona. Ceea ce s-a întâmplat între timp cunoaşte toată lumea, fără a putea explica nimeni. Şi e bine aşa, nu trebuie să distrugem corola de minuni, vorba poetului, cu explicaţii pentru orice. Să luăm ca pe un dat acest colaps al echipei lui Luis Enrique şi să ne bucurăm de el, indiferent ai cui suporteri suntem. Pare ciudat să te bucuri de aşa ceva dacă ţii cu Barcelona, dar măcar ai parte de suspans, de jocuri cu miză şi, în cele din urmă, de o descătuşare precum cea cu Deportivo La Coruna. N-ar fi exclus ca Barcelona s-o ţină tot aşa, întrucât toate adversarele sale din etapele rămase au clasare la fel de slabă ca a lui Depor, în sensul că locul lor în clasament se scrie cu două cifre.

Tot miercuri s-a consemnat şi ultimul episod din acest sezon al derby-urilor Steaua-Dinamo. A fost încă un rezultat de egalitate, deci încă o cărămidă în zidul pe care Rednic îl construieşte în jurul Stelei. Totodată, acest egal cu goluri a însemnat şi prima ratare oficială a unuia dintre obiectivele sezonului pentru Steaua, câştigarea Cupei. Asta în timp ce obiectivul principal, campionatul, este deocamdată doar amanetat. Jocul chiar a fost frumos, mi-a plăcut pasa lui Stanciu la primul gol, o pasă filtrantă cu apărarea adversă în dispozitiv, deci nu pe contraatac, este apanajul fotbaliştilor de rasă. Dinamoviştii s-au lipit şi ei de două goluri spectaculoase, chiar dacă şutul ăla al lui Ekeng a fost mai degrabă norocos (l-aş asemui cu cel al lui Muniru cu Trencin, despre care am şi spus la vremea lui că nu va mai da unul la fel în tot sezonul), dar dacă nu încerci, nu câştigi, ca la loto. Balaj şi-a aprins paie-n cap cu acea explicaţie la schimbarea de cartonaş pentru Bourceanu, mai degrabă nu trebuia să dea explicaţii decât să motiveze că Gnohéré avea comoţie, că doar nu e paramedic. Dacă spunea că a mers pe mâna tuşierului, mai bine plasat, steliştii chiar n-aveau ce obiecta, că doar au obţinut două penalty-uri în play-off la intervenţia adiţionalilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fără explicaţii.
 Vizualizări articol: 1612 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Fără explicaţii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei