Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 apr 2016 - Anul XXI, nr. 95 (6208)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Prima ediţie a Festivalului Sporturilor, la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru a promova mişcarea şi beneficiile unui mod de viaţă sănătos în rândul tinerei generaţii, dar şi pentru a încuraja practicarea unui sport, Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava a demarat, în premieră, Festivalul Sporturilor.

Aflat la prima ediţie, evenimentul se desfăşoară pe durata programului “Şcoala altfel”, fiindcoordonat de directorul școlii, prof. Sidonia Apetrei, și prof. Ioan Drăgoiu.

Elevi din cadrul mai multor şcoli îşi dau concursul în cadrul mai multor ramuri sportive - tenis de masă, street-ball, triatlon, fotbal, nataţie, minihandbal, gimnastică, capoeira, dans sportiv.

„Participanţii sunt elevi ai şcolilor gimnaziale Nr. 1, Nr. 4 şi <Ion Creangă> Suceava, ai Colegiului Naţional <Petru Rareş> Suceava, ai Şcolii Gimnaziale Mitocu Dragomirnei, ai Liceului Tehnologic <Mihai Eminescu> Dumbrăveni, ai Şcolii Gimnaziale Todireşti şi ai Şcolii Gimnaziale Bosanci. Probele sportive se vor desfăşura în baza sportivă a şcolii noastre”, a subliniat Sidonia Apetrei. 

 

Deschidere festivă cu momente de gimnastică, dans şi capoeira

Festivitatea de debut a evenimentului a avut loc luni, 18 aprilie, fiind marcată de prezenţa insp. şcolar general Gheorghe Lazăr, a insp. Tatiana Vîntur, dar şi a directorilor şcolilor partenere, Gabriela Mihai, de la Şcoala Nr. 1, şi Petronela Bobric, de la Şcoala Nr. 4.

În mod firesc, discursurile acestora au stat sub semnul îndemnului la mişcare, evidenţiind că Festivalul Sporturilor promovează un mesaj important pentru elevi.

Tot în cadrul festivităţii de deschidere, invitaţii au avut parte de un moment inedit de gimnastică ritmică susţinut de echipa de gimnastică a Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Suceava, coordonată de Loredana Coca.

„Fetele au oferit un moment coregrafic care a fost foarte apreciat, după care fiecare a evoluat la sol. Sunt în total 20 de eleve ale şcolii, cele mai multe din clasele primare. De menţionat că elevele Mara Oancea, Yasmin Zvorişteanu şi Iasmina Balţic, senioarele grupului, sunt nume cunoscute, ele remarcându-se în gimnastică. Execuţia lor încântă pe toată lumea. Au participat la mai multe concursuri, fac de şase ani gimnastică şi ceea ce ne bucură este că am ajuns la un total de 30 de fete, adresabilitatea pentru acest sport crescând mult în ultima perioadă”, a menţionat Loredana Coca.

La proba de gimnastică a evoluat şi clubul „Profesport” al Universităţii din Suceava, în grija Oanei Paţa, atât micile gimnaste de la Şcoala Nr. 3, cât şi cele din „Profesport” fiind recompensate cu diplome.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prima ediţie a Festivalului Sporturilor, la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava.
 Vizualizări articol: 2311 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prima ediţie a Festivalului Sporturilor, la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei