Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 apr 2016 - Anul XXI, nr. 82 (6195)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţie

Lucrările la reţelele de canalizare în comuna Adâncata, aproape de finalizare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de introducere a reţelelor de canalizare în comuna Adâncata, investiţie care se realizează cu bani de la Fondul de Mediu, sunt aproape de finalizare. Primarul Viorel Cucu a declarat că investiţia este programată să fie dată în folosinţă la data de 30 iunie a.c., arătând că mai sunt de executat 5,5 kilometri de reţele. "Investiţia se va finaliza în data de 30 iunie 2016, însă totul depinde de constructor, care mai are de executat 5,5 kilometri de conductă pe drumul naţional 29. Am cerut constructorului să accelereze ritmul de lucru şi am primit promisiuni că va mai aduce încă o echipă de lucru. Va lucra cu trei echipe şi sper să se încadreze în termen. Porţiunea pe care lucrează acum e mai dificilă, pentru că acolo distanţa între DN 29 şi locuinţele cetăţenilor este mică şi mai sunt de făcut lucrări pentru accesul la proprietăţi. Volumul de muncă este mai mare pentru că trebuie refăcută infrastructura de acces la locuinţele oamenilor după ce se fac săpăturile pentru montarea conductelor de canalizare. De aceea avem nevoie de forţă de muncă suplimentară", a explicat Viorel Cucu.

 

Investiţia de la Adâncata se ridică la 8,4 milioane de lei

El a arătat că investiţia în introducerea reţelelor de canalizare se ridică la 8,4 milioane de lei şi presupune montarea a 17 kilometri de conductă şi construirea unei staţii de epurare. "Până acum am extras de la Fondul de Mediu 7,8 milioane de lei în cinci tranşe, iar pe 28 aprilie vom extrage a şasea tranşă de bani, urmând să mai fie încă una de final. În total mai avem de extras 600.000 de lei. Banii se decontează în funcţie de lucrările executate în urma unei vizite în teren. Trebuie să menţionez că staţia de epurare a fost construită deja, precum şi postul de transformare pe care l-am realizat cu fonduri proprii", a subliniat primarul de Adâncata. Viorel Cucu a precizat că de această investiţie vor beneficia imediat aproape jumătate din locuinţe, adică cele care sunt racordate deja la apă curentă. “Mai avem două probleme de rezolvat, şi anume adjudecarea lucrărilor pentru modernizarea şi dotarea Şcolii cu clasele I-IV din Călugăreni, o investiţie de 750.000 de lei finanţată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală pe care sperăm să o demarăm la finele lunii aprilie, şi obţinerea finanţării europene pentru construirea unei noi grădiniţe în satul Adâncata”, a mai spus Viorel Cucu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările la reţelele de canalizare în comuna Adâncata, aproape de finalizare.
 Vizualizări articol: 2098 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrările la reţelele de canalizare în comuna Adâncata, aproape de finalizare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Glazura rapidă de cappuccino Este ideală dacă sunteți foarte grăbiți, dar vreți să transformați un blat din comerț sau niște brioșe banale și nu prea aspectuoase în ceva fin și gustos, despre care oaspeții ar putea jura că este făcut în casă…Avem nevoie de:2... Citeşte