Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 apr 2016 - Anul XXI, nr. 82 (6195)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect licitat

Debarcader, hidrobiciclete, terenuri de sport, pavilion muzical şi terase de vară, în proiectul de amenajare a zonei de agrement a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Amenajarea unei zone de agrement pentru suceveni, la baza dealului Tătăraşi, va deveni posibilă după data de 20 aprilie, zi în care este programată licitaţia pentru încredinţarea lucrărilor de execuţie a acestei investiţii, pentru care municipalitatea suceveană a luat un credit de 10 milioane de lei.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat că proiectul prevede amenajarea unei zone pentru cafenele şi terase, o fântână arteziană, un minidebarcader, două terenuri de sport – unul de tenis şi unul de fotbal, o zonă de hidrobiciclete, un pavilion pentru muzică, pe unul dintre iazuri, locuri de joacă pentru copii şi un teren de mini-golf.

„În sfârşit avem licitaţia pentru zona de agrement Tătăraşi, pe 20.04.2016. Spun în sfârşit, pentru că am avut şi ghinion, asta este realitatea, pentru că noi am angajat un credit de 10 milioane de lei pentru realizarea acestei investiţii, dar un an de zile nu am putut utiliza acei bani pentru că se depăşea nivelul de creditare la nivelul ţării”, a precizat edilul Sucevei, Ion Lungu.

Până când va fi desemnată firma sau asocierea de firme care se va ocupa de amenajarea zonei de agrement, municipalitatea suceveană se ocupă de curăţarea lacurilor, operaţiune efectuată cu forţe proprii, prin Direcţia Domeniului Public.

„Este un proiect frumos, pe care sper să îl punem cât mai repede în aplicare. Am tot văzut comentarii referitor la parcul de agrement de la Botoşani, că de ce nu are şi Suceava aşa ceva. Pe aceeaşi axă de finanţare pe care au făcut ei zona de agrement, noi am reabilitat Cetatea de Scaun a Sucevei. Eu zic că am procedat bine, pentru că am reuşit să salvăm Cetatea de la distrugere, pentru că pe versantul de nord-est se prăbuşea. Mai mult, poate cea mai spectaculoasă parte a acelui proiect, de punere în valoare a Cetăţii de Scaun, nu a mai putut fi realizată şi am pierdut finanţarea, pentru că nu ne-a fost transferat Parcul Şipote. Personal am discutat problema cu patru prim-miniştri, fără a se rezolva, pentru că la Regia Naţională a Pădurilor, terenul de acolo figurează ca pădure, nu ca parc”, a adăugat edilul sucevean, care speră ca într-o zi să se găsească o cale să fie făcut transferul parcului dendrologic, pentru a fi amenajată acolo o frumoasă zonă de agrement.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Debarcader, hidrobiciclete, terenuri de sport, pavilion muzical şi terase de vară, în proiectul de amenajare a zonei de agrement a Sucevei.
 Vizualizări articol: 3975 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 6 voturi
Debarcader, hidrobiciclete, terenuri de sport, pavilion muzical şi terase de vară, în proiectul de amenajare a zonei de agrement a Sucevei3.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Glazura rapidă de cappuccino Este ideală dacă sunteți foarte grăbiți, dar vreți să transformați un blat din comerț sau niște brioșe banale și nu prea aspectuoase în ceva fin și gustos, despre care oaspeții ar putea jura că este făcut în casă…Avem nevoie de:2... Citeşte