Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 apr 2016 - Anul XXI, nr. 82 (6195)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Dolhasca

Femeie bătută zdravăn de doi indivizi, ajunsă în stare gravă la spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie de 31 de ani din oraşul Dolhasca a ajuns marţi dimineaţă în stare gravă la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, după ce a fost snopită în bătaie de doi indivizi. Sesizarea a fost făcută poliţiştilor din Dolhasca marţi dimineaţă, în jurul orei 8.00, când aceştia au fost informaţi că pe strada Sucevei din oraş, la numărul 37, se află o femeie de 31 de ani din localitate, care a fost victima unei agresiuni. O patrulă din cadrul Poliţiei Oraşului Dolhasca s-a deplasat la faţa locului şi a găsit femeia, care avea urme de agresiune pe faţă şi se afla într-o stare avansată de ebrietate. Ea nu a putut oferi poliţiştilor date despre cei care au agresat-o, însă în urma cercetărilor poliţiştii au aflat cum s-au petrecut lucrurile. Ei au stabilit că în seara precedentă, în jurul orei 1.00, femeia se afla într-un bar din zona Gării Dolhasca. După ce a consumat alcool, femeia s-a întâlnit cu Mihai Ioan B., de 21 de ani, şi Mihai Ioan Ş., de 29 de ani, ambii din localitate, cu care la un moment dat a avut un conflict. Cei doi le-au declarat poliţiştilor că în urma discuţiilor contradictorii cu femeia, i-au dat acesteia două palme şi au împins-o, lovind-o cu piciorul, moment în care femeia a căzut. Cei doi indivizi au dispărut apoi de la locul faptei. Femeia a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Fălticeni. Ea a fost transferată apoi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost internată pentru stabilizare şi a primit diagnosticul de traumatism cranio facial, observaţie fractură craniu şi traumatism toracic. Poliţiştii au solicitat Serviciului de Medicină Legală examinarea medico-legală a victimei pentru stabilirea numărului de zile de îngrijiri medicale. Pe numele celor doi agresori s-a întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, cercetările fiind continuate de poliţiştii Compartimentului de Investigaţii Criminale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie bătută zdravăn de doi indivizi, ajunsă în stare gravă la spital.
 Vizualizări articol: 3583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Femeie bătută zdravăn de doi indivizi, ajunsă în stare gravă la spital5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Glazura rapidă de cappuccino Este ideală dacă sunteți foarte grăbiți, dar vreți să transformați un blat din comerț sau niște brioșe banale și nu prea aspectuoase în ceva fin și gustos, despre care oaspeții ar putea jura că este făcut în casă…Avem nevoie de:2... Citeşte