Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 apr 2016 - Anul XXI, nr. 82 (6195)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Anunţ oficial

Wizz Air va avea patru zboruri pe săptămână pe ruta Suceava - Londra şi retur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat ieri că începând cu data de 19 august 2016 va începe operarea cursei aeriene Suceava – Londra (Aeroportul Luton) şi retur. Anunţul oficial a fost făcut la Suceava de directorul de comunicare al Wizz Air, Doug Oliver, în cadrul unei conferinţe la care au fost prezenţi şi preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, şi directorul Aeroportului „Ştefan cel Mare”, Ioan Măriuţa. Doug Oliver a precizat că zborurile de pe Aeroportul "Ştefan cel Mare" Suceava vor avea patru frecvenţe săptămânale, în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică. Preţurile pentru zborurile către Londra şi retur vor pleca de la 129 de lei, cu toate taxele obligatorii incluse. Zborul din Suceava către Londra va decola la ora 19:20 şi va ateriza la 20:35 (ora locală). Cursa aeriană de la Londra va decola la 13:50 şi va ateriza la Suceava la ora 18:50.

Doug Oliver a subliniat faptul că „astăzi e o zi foarte importantă pentru Wizz Air, pentru că din luna august începem activitatea pe Aeroportul din Suceava”. Doug Oliver a arătat că important este şi faptul că Wizz Air începe să opereze de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” cu nu mai puţin de patru zboruri săptămânale, fiind convins că avioanele care vor zbura pe această rută vor fi pline. Directorul de comunicare al Wizz Air a mai arătat că Suceava va fi cel de-al nouălea aeroport din România pe care va opera această companie. El a mai precizat că Londra a fost aleasă ca o primă destinaţie pentru zborurile din Suceava în urma studiilor şi analizelor făcute atât de Wizz Air, cât şi de Aeroportul „Ştefan cel Mare”. „Cu noul zbor din şi către Suceava, Wizz Air îşi consolidează poziţia pe piaţă şi oferă cele mai multe conexiuni aeriene între România şi restul Europei, promovând dezvoltarea economică în întreaga ţară”, a declarat Doug Oliver, care a mai adăugat că în ultimele 12 luni, Wizz Air a avut nu mai puţin de 22 de milioane de pasageri.

 

Nechifor anunţă că va fi începută o campanie de promovare a judeţului pe piaţa britanică

Prezent la conferinţa de presă organizată pentru prezentarea noii rute Wizz Air, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a ţinut să precizeze că în viitor vor urma şi curse către Torino, Roma şi Barcelona. Nechifor a apreciat faptul că începând din luna august Suceava a intrat „în paleta de destinaţii” oferite de Wizz Air, discuţiile cu reprezentanţii acestei companii fiind începute de mai mult de un an. Cătălin Nechifor a arătat că Londra este o destinaţie extrem de importantă, iar faptul că Wizz Air va avea, de la început, patru frecvenţe săptămânale, este un lucru mai puţin obişnuit, dar care demonstrează potenţialul acestor curse aeriene. Şeful administraţiei judeţene a spus că şi Suceava are un potenţial ridicat ca destinaţie, motiv pentru care împreună cu cei de la Wizz Air va fi începută o campanie de promovare a judeţului pe piaţa britanică. În acelaşi timp, directorul aeroportului, Ioan Măriuţa, a ţinut să le mulţumească celor de la Wizz Air pentru decizia de a opera de pe Aeroportul "Ştefan cel Mare". Ioan Măriuţa a subliniat faptul că aeroportul sucevean dispune de infrastructura şi personalul specializat pentru a asigura toate condiţiile de care are nevoie compania Wizz Air pentru a opera aceste zboruri.

Wizz Air operează în acest moment pe 114 rute de la aeroporturile din România, spre 16 ţări, şi oferă acces către restul Europei la tarife scăzute, atât pentru călătoriile de plăcere, cât şi în interes de serviciu. Până la ora actuală, Wizz Air are alocate în România 19 aeronave, iar investiţia companiei se ridică la aproape 2 miliarde de euro. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Wizz Air va avea patru zboruri pe săptămână pe ruta Suceava - Londra şi retur.
 Vizualizări articol: 4508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Wizz Air va avea patru zboruri pe săptămână pe ruta Suceava - Londra şi retur5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Reclama mincinoasa! trimis de
( 7 apr 2016, 11:24:57
Chiar daca este o firma privata, oare nu exista organe competente care sa ii sanctioneze pentru reclama mincinoasa? "Preturi incepand de la 129 de lei". Am incercat sa fac o rezervare pentru niste rude care vor sa vina acasa 2 saptamani la sfarsitul lunii august, iar cea mai convenabila oferta a fost de pe 24 august - 2 septembrie la pretul super ieftin de 630 de euro! ! ! Aceiasi perioada pe Iasi-Luton a iesit la 763 de euro! ! ! Iar pe Cluj este de 577 de euro! Oameni buni..cu 700 de euro zbori in SUA. Pe Tarom aceiasi perioada pe Iasi este 384 de euro.Inteleg ca e luna august, inteleg ca este posibil ca ieri sa se fi facut multe rezervari si deja ar fi avioanele aproape pline, insa este pura bataie de joc sa practici asemenea preturi si sa mai zici ca esti companie low-cost.
1.1  RE: Reclama mincinoasa! trimis de
( 7 apr 2016, 15:03:28
Sunt niste factori de care nu tii cont. Preturile incep de la 129 de lei. Daca ai sa incerci sa iti iei un bilet in decembrie pt inceputul lui februarie si mai esti si inscris in wizz discount club (programul lor de fidelizare) cred ca ai sa platesti 130-150 de lei pe un drum. In rest cum ai noroc si flexibilitate. La jumatea lui septembrie dus intors 2 persoane costa in jur de 1200 lei. Avand in vedere ca anul trecut am dat pe bucuresti-londra vreo 950 de lei pe bilet, plus vreo 450 lei pe tren, mai adaugam si timpul pierdut pana in capitala noastra draga...... te las sa iti faci calcule
2.   Comentariu trimis de
( 7 apr 2016, 11:44:33
Cred ca s-au grabit , daca Marea Britanie va vota pentru Brexit nu vor mai fi atat de multi romani care vor calatori spre Londra . Cred ca o cursa in zona continentala ar fi fost mai sigura, pentru ei . Vom vedea.
3.   Nu avem o echipa de manageri pe masura! trimis de
( 7 apr 2016, 13:45:00
Degeaba avem asa aeroport! Nu suntem capabili sa avem o echipa de manageri pe masura!
La Suceava exista o singura cursa pe zi, Suceava – Bucuresti si retur, unde sunt 50 de angajati ce deservesc aeroportul…

Localizarea strategică a Aeroportului Suceava în partea de NE a României, într-o zonă cu un potențial turistic extraordinar, poate atrage turiști nu doar români, ci și străini. Zona deservită de acest aeroport, cuprinde județele Suceava, Botoșani și Neamț, cu o populație estimată în jur de 1.500.000 de locuitori.
Ultimele statistici arată că, în fiecare an, aproximativ 250.000 de turiști vizitează Bucovina și împrejurimile acesteia.
4.   Sacosa de rafie trimis de
( 7 apr 2016, 13:55:43
Si cei carora le plateste compania biletele de avion , exclus low-cost ce fac ?! Doar la sacosa de rafie si la low-cost va ganditi . Capsunarilor !
4.1  RE: Sacosa de rafie trimis de
( 7 apr 2016, 17:00:12
Simplu... plateste compania cursa Suceava-bucuresti-suceava, si de pe otopeni ajungi unde vrei... evident "cu compania"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Glazura rapidă de cappuccino Este ideală dacă sunteți foarte grăbiți, dar vreți să transformați un blat din comerț sau niște brioșe banale și nu prea aspectuoase în ceva fin și gustos, despre care oaspeții ar putea jura că este făcut în casă…Avem nevoie de:2... Citeşte