Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 mar 2016 - Anul XXI, nr. 51 (6164)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pentru preşcolari

Centru de Evaluare Psihosomatică, la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Părinţii copiilor care împlinesc 6 ani până pe 31 august 2016 sunt obligaţi să îi înscrie pe cei mici în clasa pregătitoare. Copiii care împlinesc 6 ani după această dată pot să fie înscrişi în clasa pregătitoare dacă trec evaluarea psihosomatică, efectuată conform Metodologiei privind înscrierea copiilor în învăţământul primar pentru anul şcolar 2016-2017, emisă de Ministerul Educaţiei. Pentru părinţii copiilor din Fălticeni şi din zona Fălticeni, ai căror copii împlinesc 6 ani după 31 august, dar totuşi vor să urmeze clasa pregătitoare în anul şcolar 2016-2017, Centrul de Evaluare Psihosomatică funcţionează începând de luni, 29 februarie, la Şcoala Gimnazială “Ioan Ciurea”. Evaluările se fac de luni până vineri, între orele 10,00-18,00, programare pentru realizarea evaluării copiilor putându-se face şi la telefon 0230.540.556.

La evaluare copiii vor fi însoţiţi de părinţi sau tutorii stabiliţi legal care vor prezenta adeverinţa de la medicul de familie/pediatru prin care se atestă că preşcolarul este “clinic sănătos” şi “apt pentru şcoală” sau certificat de încadrare într-o categorie de persoane cu dizabilităţi (unde este cazul) şi certificatul de naştere al copilului în original şi copie. Testarea copilului se va realiza în prezenţa părintelui/tutorelui legal care va primi în aceeaşi zi rezultatul evaluării.

Anul trecut, la Centrul de Evaluare Psihosomatică Fălticeni au fost testaţi peste 300 de copii, peste 280 primind acceptul pentru a fi înscrişi  în clasa pregătitoare.

În anul şcolar 2015-2016, la cele patru şcoli gimnaziale din municipiul Fălticeni sunt înscrişi în clasa pregătitoare 230 de elevi, iar în grupa mare, în grădiniţele cu program normal şi prelungit din Fălticeni, învaţă 311 preşcolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Centru de Evaluare Psihosomatică, la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Centru de Evaluare Psihosomatică, la Fălticeni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de icre cu griș Este unul dintre aperitivele care pot fi făcute ”la urgență” acasă, dacă avem oaspeți care se anunță în scurt timp. Este posibil ca uneori preparatul să iasă un pic prea sărat, dacă icrele folosite au un conținut mare de sare, așa... Citeşte