Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 mar 2016 - Anul XXI, nr. 51 (6164)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Adrian Mutu trebuia lăsat să treacă în nefiinţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sportul este oglinda societăţii dintr-o anumită ţară. Iar dintre toate disciplinele, fotbalul iese în evidenţă ca păduchele în frunte.

Se înţelege că fotbalul românesc nu putea fi altfel decât România. Acaparat de corupţie, de mitocănie, de prostie şi de fudulie.

În ţesătura tuturor acestor trăsături, poate nu trebuie să ne surprindă ascensiunea marii tumori a sportului românesc care este Adrian Mutu. În loc să dispară în uitare, acest sportiv nefast de etnie romă a devenit antrenor al unei echipe de prima ligă, ASA Târgu Mureş. Sună dezolant pentru urechile mele. Sincer, aveam o părere mai bună despre ardeleni, care credeam că judecă mai adânc.

Ce gafă imensă! Fiindcă, dacă cineva dorea cu adevărat binele sportului de performanţă din ţară, trebuia să procedeze taman pe dos: să ceară eradicarea totală a lui Mutu din viaţa sportivă! Cu lacunele sale din educaţie, cu drogurile lui, cu curvăsăria lui, cu bătăile lui de prin crâşme şi cluburi, cu lipsa lui totală de cultură, acest ţigan needucat trebuia să dispară pentru totdeauna în uitare!

Trebuia să dispară demult, dar putea fi momentul chiar şi acum, când din punct de vedere sportiv nu mai valorează nici cât o erecţie la un taur mort. Mutu trebuia lăsat să treacă în nefiinţă.

Dar nu a fost lăsat. Nişte deştepţi – de felul acelora care cândva îl dezmierdaseră „Briliantul” - l-au conectat la aparate, pentru a-l menţine artificial în viaţă.

Pentru faptele sale - multe şi grave, intolerabile la un sportiv -, Mutulică nu a plătit niciodată preţul corect. Mereu i-au luat apărarea nişte persoane incapabile să privească efectele acestui oligofren asupra puştimii, care şi-l alegea ca model. Cândva, când a fost prins drogat, s-au strâns semnături pentru a fi graţiat.

Dacă ar fi fost pedepsit drastic la momentul respectiv, Mutu ar fi putut deveni ceea ce merita: cea mai eficientă sperietoare pentru toţi sportivii români în curs de derbedizare.                

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrian Mutu trebuia lăsat să treacă în nefiinţă.
 Vizualizări articol: 2260 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 10 voturi
Adrian Mutu trebuia lăsat să treacă în nefiinţă4.0510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de icre cu griș Este unul dintre aperitivele care pot fi făcute ”la urgență” acasă, dacă avem oaspeți care se anunță în scurt timp. Este posibil ca uneori preparatul să iasă un pic prea sărat, dacă icrele folosite au un conținut mare de sare, așa... Citeşte