Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 mar 2016 - Anul XXI, nr. 51 (6164)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Punct de vedere

Steliana Miron către premierul României: „Opriţi practica amenzilor abuzive”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatoarea liberală Steliana Miron s-a revoltat faţă de atitudinea reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, despre care spune că au primit puteri prea mari care s-au transformat în abuzuri în unele cazuri.

Parlamentarul sucevean crede că dacă se va continua pe aceeaşi linie multe afaceri vor fi transformate în cenuşă. De aceea, Steliana Miron crede că ordonanţa prin care ISU a primit puteri sporite trebuie amendată cât timp nu este prea târziu.

Pentru a stopa acţiuni nedorite şi ruinarea unor afaceri, senatoarea liberală a făcut un apel la premierul României, Dacian Cioloş, singurul în măsură să modifice ordonanţa buclucaşă.

„În România sărim dintr-o extremă în alta. Războiul împotriva IMM-urilor românești continuă. Fără nici un fel de considerație pentru cei care creează locuri de muncă și creștere economică, statul taie în carne vie. Distrugerea firmelor private a devenit sportul preferat al autorităților statului nostru.

ISU închide acum tot ce vrea, unde vrea, când vrea și cum vrea. Apelul meu către prim-ministrul Cioloș este clar: opriți practica amenzilor abuzive. Acestea distrug încrederea investitorilor și omoară economic IMM-urile. Cum ne putem dezvolta cu aceste măsuri arbitrare ale statului împotriva mediului privat?”, este întrebarea cu care Steliana Miron a încheiat apelul adresat premierului României.

În opinia parlamentarului sucevean, închiderea măcar şi temporar a unor societăţi poate avea efecte catastrofale nu doar pentru agentul economic respectiv, ci şi pentru un număr foarte mare de familii care îşi câştigă existenţa în acel loc. Practic, este un dublu efect negativ, atât asupra mediului de afaceri, cât şi la adresa oamenilor simpli, motiv pentru care închiderea unor societăţi comerciale în stil pompieristic trebuie să înceteze.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steliana Miron către premierul României: „Opriţi practica amenzilor abuzive”.
 Vizualizări articol: 3429 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 12 voturi
Steliana Miron către premierul României: „Opriţi practica amenzilor abuzive”2.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de icre cu griș Este unul dintre aperitivele care pot fi făcute ”la urgență” acasă, dacă avem oaspeți care se anunță în scurt timp. Este posibil ca uneori preparatul să iasă un pic prea sărat, dacă icrele folosite au un conținut mare de sare, așa... Citeşte