Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 mar 2016 - Anul XXI, nr. 51 (6164)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Târg

Peste 2.500 de vizitatori la standul Bucovinei amenajat la Târgul de Turism al României de la Bucureşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 2.500 de persoane au vizitat standul Bucovinei amenajat la Târgul de Turism al României, manifestare care s-a desfăşurat la Bucureşti, în incinta Centrului Expoziţional Romexpo, în perioada 25-28 februarie. Este cifra oficială avansată de Consiliul Judeţean prin purtătorul de cuvânt al instituţiei, Ioana Irimia. Judeţul Suceava a deţinut un stand în suprafaţă de 18 metri pătraţi unde au fost promovate obiectivele şi atracţiile turistice, inclusiv staţiunile Gura Humorului şi Vatra Dornei şi Aeroportul Internaţional ”Ştefan cel Mare”. Vizitatorii au primit materiale de informare şi promovare turistică, respectiv hărţi, broşuri de prezentare a structurilor de cazare turistică, a bisericilor şi mănăstirilor din judeţ, a turismului rural şi turismului activ, ghiduri turistice, broşuri de prezentare a staţiunilor Gura Humorului şi Vatra Dornei, pliante de prezentare a unităţilor de cazare, flyere de prezentare a Aeroportului ”Ştefan cel Mare”. Totodată reprezentanţii judeţului Suceava au promovat şi pachete turistice pentru perioada sărbătorilor pascale şi pentru sezonul estival.

 

Interes mare pentru pachetele turistice pentru perioada sărbătorilor pascale

„Pachetele turistice specifice sărbătorilor pascale oferite de agenţii economici din turism au inclus servicii de cazare pentru 2, 3, 4 şi 5 nopţi, servicii de servire a mesei, programe artistice şi de evidenţiere a tradiţiilor, excursii în natură sau la diverse obiective turistice, plimbări cu caii sau cu trăsura, petreceri în aer liber şi focuri de tabără, acces la spaţii de joacă pentru copii, acces la centre spa şi wellness. Au fost vândute pachetele turistice care au avut incluse discount-uri pe perioada derulării târgului de turism”, a declarat purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean. La standul judeţului Suceava au fost prezenţi şi doi meşteri populari, care au oferit vizitatorilor demonstraţii de pictură pe ouă şi pictură icoane. Trebuie spus că delegaţia care a reprezentat judeţul Suceava la această manifestare a fost compusă din reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Suceava, ai primăriilor Gura Humorului şi Vatra Dornei, ai Aeroportului Internaţional ”Ştefan cel Mare”, ai unităţilor de cazare şi ai agenţiilor de turism din judeţ.

Târgul de Turism al României s-a aflat la cea de-a 35-a ediţie. La această ediţie au fost prezente 285 firme de profil din 15 ţări (Albania, Bulgaria, Croaţia, Egipt, Grecia, Israel, Italia, Moldova, Palestina, Polonia, România, Serbia, Spania, Turcia, Ungaria). Cel mai mare târg de vacanţe din România din cursul anului 2016 s-a bucurat de prezenţa a peste 20.000 de vizitatori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 2.500 de vizitatori la standul Bucovinei amenajat la Târgul de Turism al României de la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 2155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 2.500 de vizitatori la standul Bucovinei amenajat la Târgul de Turism al României de la Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de icre cu griș Este unul dintre aperitivele care pot fi făcute ”la urgență” acasă, dacă avem oaspeți care se anunță în scurt timp. Este posibil ca uneori preparatul să iasă un pic prea sărat, dacă icrele folosite au un conținut mare de sare, așa... Citeşte