Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 mar 2016 - Anul XXI, nr. 51 (6164)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Probleme curente

Extinderea reţelelor de utilităţi şi rezolvarea unor probleme punctuale, discutate de primarul Ion Lungu cu locuitorii din Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prima zi de primăvară a fost pentru primarul Sucevei un bun prilej de a se întâlni cu cetăţenii şi a discuta în teren o serie de probleme care i-au fost sesizate de aceştia prin intermediul asociaţiilor de proprietari, la audienţe, iar mai nou, şi pe Facebook, pe pagina sa de socializare.

Una dintre zonele vizitate în cursul zilei de ieri a fost cea a Gării Burdujeni, după ce locuitorii din zona respectivă l-au înştiinţat pe edil despre mai multe probleme cu care se confruntă.

Astfel, locuitorii străzii Florilor, situată în apropierea Gării, i-au sesizat primarului că trebuie să circule zi de zi prin noroi, deoarece strada nu este asfaltată.

„Am discutat despre posibilitatea asfaltării străzii, modernizarea locului de joacă, amenajarea unei parcări publice și despre gestionarea canalului de scurgere a unui pârâu care trece prin aproprierea blocurilor. Am convenit ca peste o lună să ne vedem din nou, cu soluții concrete pentru problemele care au fost ridicate”, a spus primarul Ion Lungu, care, chiar de ieri, a mobilizat în zonă echipele de salubrizare, pentru a lua o serie de măsuri necesare.

Tot ca urmare a unor solicitări venite din partea populaţiei, edilul sucevean s-a întâlnit ieri cu locuitorii de pe strada Crângului, din Burdujeni Sat, care au solicitat sprijin din partea primăriei ca zona dinspre pădure să se transforme într-un cartier modern de case.

„Am discutat despre dezvoltarea zonei locuite către pădure, unde au fost deja ridicate câteva case noi și există dorința construirii de noi locuințe. Primăria municipiului Suceava va realiza un Plan Urbanistic Zonal pentru a asigura o dezvoltare unitară a zonei, iar intenţia noastră este de a-i sprijini pe cei care construiesc în zonă și prin aducerea utilităților”, a adăugat şeful municipalităţii sucevene, care şi-a propus ca în perioada următoare să aibă tot mai multe întâlniri cu cetăţenii din toate cartierele Sucevei, pentru a găsi soluţii la problemele ridicate de aceştia, mai ales că acum se pune la punct strategia de reparaţii stradale de anul acesta, care va cuprinde aproximativ 200 de artere de circulaţie din municipiul reşedinţă de judeţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Extinderea reţelelor de utilităţi şi rezolvarea unor probleme punctuale, discutate de primarul Ion Lungu cu locuitorii din Burdujeni.
 Vizualizări articol: 2639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Extinderea reţelelor de utilităţi şi rezolvarea unor probleme punctuale, discutate de primarul Ion Lungu cu locuitorii din Burdujeni1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de icre cu griș Este unul dintre aperitivele care pot fi făcute ”la urgență” acasă, dacă avem oaspeți care se anunță în scurt timp. Este posibil ca uneori preparatul să iasă un pic prea sărat, dacă icrele folosite au un conținut mare de sare, așa... Citeşte