Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 feb 2016 - Anul XXI, nr. 48 (6161)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Bosanci

Un şofer fără permis a fost urmărit de poliţişti după ce a încercat să fugă de echipajul de control

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din Bosanci a fost urmărit în trafic de un echipaj de poliţie joi după-amiază, după ce a evitat întâlnirea cu oamenii legii şi a întors brusc maşina în drum. Incidentul a avut loc în jurul orei 16, în timp ce un echipaj de poliţie aparţinând Secţiei de Poliţie Ipoteşti se afla în control pe un drum din comuna Bosanci. La un moment dat, oamenii legii au observat că şoferul unui autoturism marca Opel a întors brusc şi a demarat în trombă în direcţia opusă. Echipajul a plecat în urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice şi luminoase, şi după câteva sute de metri a reuşit să-l oprească pe un drum judeţean din localitate. La volanul maşinii se afla Adrian Eugen B., de 23 de ani, din comuna Bosanci, şi cu ocazia verificării în bazele de date, poliţiştii au constatat că tânărul nu are permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. În acelaşi timp poliţiştii au constatat şi lipsa poliţei de asigurare RCA pentru autoturismul condus de acesta. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele lui poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer fără permis a fost urmărit de poliţişti după ce a încercat să fugă de echipajul de control.
 Vizualizări articol: 5025 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un şofer fără permis a fost urmărit de poliţişti după ce a încercat să fugă de echipajul de control0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sirop de morcov cu mere (Bem-Bem făcut în casă) Cei ce au copilărit înainte de decembrie 1989 își mai amintesc, probabil, despre un fel de sirop pentru copii, care se găsea în sticle de un litru în orice magazin alimenar și era făcut dim morcovi și mere. Acest nectar... Citeşte