Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 feb 2016 - Anul XXI, nr. 48 (6161)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atenţionare

Vasile Ilie solicită conducerii CJ Suceava să trateze cu seriozitate proiectele mari ale judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul reprezentanţilor PNL din cadrul Consiliului Judeţean Suceava, Vasile Ilie, a solicitat conducerii acestei instituţii să trateze cu seriozitate proiectele mari care s-au realizat în judeţ. Vasile Ilie a făcut referire în primul rând la modul în care a fost întocmit şi prezentat raportul de activitate al preşedintelui CJ Suceava, Cătălin Nechifor. De precizat că în condiţiile în care acesta nu a putut fi prezent la şedinţa de ieri, din motive medicale, vicepreşedintele CJ Suceava Alexandru Rădulescu a propus amânarea discutării raportului de specialitate al şefului administraţiei judeţene şi a rapoartelor cu privire la gestionarea bunurilor aparţinând domeniului public şi privat al judeţului pe anul 2015.

Rădulescu a mai precizat că în forma prezentată consilierilor, cele două rapoarte conţin o sinteză şi că forma lor completă este publicată pe site-ul Consiliului Judeţean Suceava.

Forma pe care au primit-o consilierii judeţeni l-a nemulţumit pe liderul reprezentanţilor PNL din deliberativ, acesta solicitând rapoarte complete cu privire la proiectele din judeţ. Vasile Ilie a remarcat faptul că cel mai important proiect din judeţ, Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor, este prezentat în raportul preşedintelui CJ Suceava pe o jumătate de pagină, în timp ce un flash-mob al Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu” a fost prezentat pe o pagină întreagă.

„Vreau ca activitatea pentru anul 2015 să fie redactată corect şi complet. Iar proiectele să fie prezentate în ordinea importanţei lor. Nu un falsh-mob să fie prezentat pe o pagină şi activitatea celui mai mare proiect din judeţ, SMID, să fie pe o jumătate de pagină. Vreau să fie prezentată exact situaţia cu ce se întâmplă cu gropile de gunoi în cursul acestui an, având în vedere că până la 30 iunie 2016 proiectul trebuie terminat”, a spus Vasile Ilie. El a mai remarcat că după ce a citit raportul de activitate a constatat că unele informaţii legate de proiectul pentru modernizarea aeroportului sau de alte investiţii nu au fost prezentate corect. „Cred că nu sesizăm un pic care este importanţa şi greutatea acestor proiecte pentru judeţul Suceava. Şi v-aş ruga să fie tratate cu toată responsabilitatea şi ceea ce scrie aici să fie adevărat”, a mai spus liderul consilierilor judeţeni ai PNL Suceava.

Vicepreşedintele CJ Suceava Alexandru Rădulescu, a spus, la rândul său, că toate proiectele prezentate în raportul de activitate pe anul 2015 sunt importante pentru judeţ, adăugând din nou că prezentarea completă a proiectelor poate fi găsită pe site-ul instituţiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Ilie solicită conducerii CJ Suceava să trateze cu seriozitate proiectele mari ale judeţului.
 Vizualizări articol: 2466 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Vasile Ilie solicită conducerii CJ Suceava să trateze cu seriozitate proiectele mari ale judeţului4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sirop de morcov cu mere (Bem-Bem făcut în casă) Cei ce au copilărit înainte de decembrie 1989 își mai amintesc, probabil, despre un fel de sirop pentru copii, care se găsea în sticle de un litru în orice magazin alimenar și era făcut dim morcovi și mere. Acest nectar... Citeşte