Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 feb 2016 - Anul XXI, nr. 48 (6161)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Propunere

Dan Ioan Cuşnir vrea ca poliţia să verifice dacă minorii consumă alcool la discotecile organizate la balurile bobocilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul judeţean PSD Dan Ioan Cuşnir s-a declarat indignat de faptul că până în momentul de faţă Poliţia Suceava nu a identificat nici un caz în care în cluburi, baruri sau restaurante se vând băuturi alcoolice minorilor. Dan Ioan Cuşnir a solicitat ieri reprezentantului Autorităţii Teritoriale de  Ordine Publică şi Poliţiei Suceava să i se spună dacă au fost depistate cazuri în care minorilor li se vând ţigări la bucată sau băuturi alcoolice. Cuşnir a precizat că aceeaşi solicitare a făcut-o în plenul Consiliului Judeţean Suceava în urmă cu două luni, şi nici până în momentul de faţă nu a primit un răspuns. „Este interzisă achiziţionarea ţigărilor la bucată, însă sunt încă locuri unde acestea pot fi cumpărate. Şi sunt indignat de faptul că Poliţia nu a descoperit nici măcar un caz de cluburi şi localuri care servesc băuturi minorilor”, a spus consilierul judeţean PSD.

El s-a declarat nemulţumit şi de faptul că reprezentantul Poliţiei Suceava prezent ieri în şedinţa Consiliului Judeţean a spus că nu au existat cazuri în care minorii să fie depistaţi consumând alcool în cluburi, baruri sau discoteci. Reprezentantul Poliţiei Suceava a mai spus că dacă cineva are astfel de exemple le poate sesiza poliţiştilor pentru a fi verificate. Acesta a mai precizat că Poliţia Suceava a organizat numeroase acţiuni de prevenţie, astfel încât nu au fost semnalate astfel de cazuri.

În replică Dan Ioan Cuşnir i-a transmis acestuia că poliţiştii ar trebui să meargă la Spitalul Judeţean şi să se intereseze câte cazuri de comă alcoolică sau tulburări digestive au fost înregistrate şi câte dintre acestea au fost preluate pentru continuarea cercetărilor. Cuşnir a propus Poliţiei Suceava ca la următoarele baluri ale bobocilor care vor fi organizate de liceele sucevene să fie efectuate controale în toate cluburile şi discotecile în care se organizează petreceri, având în vedere că la acestea sunt prezenţi şi elevi care nu au împlinit vârsta de 18 ani. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cuşnir vrea ca poliţia să verifice dacă minorii consumă alcool la discotecile organizate la balurile bobocilor.
 Vizualizări articol: 3157 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Dan Ioan Cuşnir vrea ca poliţia să verifice dacă minorii consumă alcool la discotecile organizate la balurile bobocilor3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sirop de morcov cu mere (Bem-Bem făcut în casă) Cei ce au copilărit înainte de decembrie 1989 își mai amintesc, probabil, despre un fel de sirop pentru copii, care se găsea în sticle de un litru în orice magazin alimenar și era făcut dim morcovi și mere. Acest nectar... Citeşte