Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 feb 2016 - Anul XXI, nr. 48 (6161)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Focuri de armă pentru prinderea unor contrabandişti de ţigări

Duminică, 28 Februarie 2016 (16:43:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un grup de contrabandişti ucraineni care a încercat să introducă ilegal în România o cantitate importantă de ţigări a fost arestat preventiv după o acţiune a poliţiştilor de frontieră suceveni. Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01.00, un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră (SPF) Siret a observat pe direcţia localităţii Siret patru persoane care se deplasau dinspre graniţă spre interiorul ţării cu mai multe colete voluminoase. Poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea suspecţilor, efectuând somaţiile legale prin voce, însă aceştia au abandonat coletele şi au încercat să fugă. În aceste condiţii, lucrătorii de la graniţă au folosit armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de avertisment în plan vertical, şi au reuşit reţinerea celor patru, cetăţeni ucraineni cu vârste cuprinse între 22 şi 28 de ani, iar în apropiere au fost descoperite opt colete cu ţigări de provenienţă ucraineană. În urma cercetărilor a rezultat că baxurile urmau să fie preluate pe teritoriul României de cetăţeanul ucrainean Vasyl H., de 20 de ani, care la acel moment se afla în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în ţară, ulterior fiind şi acesta reţinut. După inventarierea baxurilor au fost înregistrate 4.000 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 51.200 de lei, ţigări care au fost ridicate în vederea confiscării. Cei patru cetăţeni ucraineni reţinuţi la frontiera verde vor fi cercetaţi sub acuzaţia de contrabandă în formă agravantă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar Vasyl H. pentru instigare la contrabandă în formă agravantă şi instigare la trecerea frauduloasă a frontierei de stat. Sâmbătă, cei cinci ucraineni au fost prezentaţi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, propunere admisă de instanţa de judecată pe o perioadă de 30 de zile.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Focuri de armă pentru prinderea unor contrabandişti de ţigări.
 Vizualizări articol: 4442 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Focuri de armă pentru prinderea unor contrabandişti de ţigări5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sirop de morcov cu mere (Bem-Bem făcut în casă) Cei ce au copilărit înainte de decembrie 1989 își mai amintesc, probabil, despre un fel de sirop pentru copii, care se găsea în sticle de un litru în orice magazin alimenar și era făcut dim morcovi și mere. Acest nectar... Citeşte