Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 feb 2016 - Anul XXI, nr. 40 (6153)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În toiul nopţii

Autoturism burduşit cu ţigări de contrabandă, urmărit de poliţişti pe drumuri forestiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Captură importantă de ţigări de contrabandă, de aproape 150.000 de lei, făcută de poliţişti în noaptea de luni spre marţi, în zona comunei Putna. Două echipaje de poliţie, de la Vicovu de Sus şi Gălăneşti, care patrulau în cadrul unei acţiuni de combatere a traficului cu ţigarete de contrabandă, au primit o informaţie conform căreia un autoturism de teren ar transporta ţigarete printr-o zonă împădurită dintre comunele Brodina şi Putna.

Subunităţile de poliţie s-au deplasat pe drumurile forestiere din zonă şi au început supravegherea acestora pe timp de noapte. În jurul orei 3, pe unul din aceste drumuri forestiere a fost observat venind în mare viteză un autoturism de teren înmatriculat în străinătate, care nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor şi s-a deplasat în continuare spre drumul forestier Veţău. Întrucât drumul era accidentat, autospecialele de poliţie au fost nevoite să se oprească, poliţiştii continuându-şi drumul pe jos. După ce au parcurs o porţiune din acest drum, la aproximativ 2 km faţă de drumul principal, au găsit abandonat autoturismul de teren, blocat în noroi. În urma controlului efectuat, în interior au găsit mai multe colete învelite în folie de culoare neagră, ce conţineau 14.963 de pachete cu ţigări având timbre de Ucraina, valoarea de piaţă a acestora fiind de 149.630 de lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, iar autoturismul de teren a fost reţinut la sediul poliţiei. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Postului de Poliţie Putna sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă şi pentru identificarea autorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autoturism burduşit cu ţigări de contrabandă, urmărit de poliţişti pe drumuri forestiere.
 Vizualizări articol: 3545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Autoturism burduşit cu ţigări de contrabandă, urmărit de poliţişti pe drumuri forestiere5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chec foarte pufos Un chec moale, foarte pufos, cu gust fin şi care se păstrează proaspăt câteva zile se poate obţine prin respectarea cantităţilor exacte din reţetă. Acelaşi aluat se poate folosi cu succes şi pentru prăjituri cu fructe.Avem nevoie de:4 ouă, o... Citeşte