Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 feb 2016 - Anul XXI, nr. 40 (6153)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Surpriză

Preotul Liviu Mihăilă va candida din partea PNL pentru Primăria Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni au ales una dintre cele mai surprinzătoare soluţii pentru o candidatură la alegerile locale din anul acesta. Preotul Liviu Mihăilă va fi candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Fălticeni.

Decizia a fost luată ieri seară în şedinţa biroului local al PNL Fălticeni, la care a fost prezent şi liderul liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur. Candidatul PNL, preotul Liviu Mihăilă, este preşedinte al Asociaţiei „Fălticeni Cultural”, care, în ultimii ani, a organizat acţiuni precum Festivalul Internaţional de Creaţie şi Interpretare „Grigore Vasiliu Birlic” şi Festivalul de Folk din Fălticeni, precum şi alte acţiuni culturale.

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că salută hotărârea preotului Liviu Mihăilă de a candida la funcţia de primar. „Fălticeniul merită un astfel de primar cu profil integru, bine pregătit, om de cultură, om de ajutor şi de acţiune. Este un tânăr care se potriveşte ca o mănuşă Fălticeniului, municipiu care are nevoie de o relansare în domeniul economic, de locuri de muncă şi de implicare mai mare în domeniul social şi cultural”, a declarat Gheorghe Flutur. Liderul PNL a subliniat că Liviu Mihăilă a fost omul care în ultimii ani a avut multe iniţiative culturale, de punere în valoare a Fălticeniului şi a întregii zone. „Consider că Liviu Mihăilă este omul potrivit pentru viitorul Fălticeniului, pentru că el crede şi vrea să facă cu adevărat ceva pentru acest oraş”, a mai spus Flutur.

În ceea ce-l priveşte pe preotul Liviu Mihăilă, acesta a confirmat că va candida pentru Primăria Fălticeni din partea PNL şi că a început deja demersurile pentru ca în cel mai scurt timp să se suspende din activitatea de preot.

Liviu Mihăilă a spus că a luat această decizie de a candida pentru că este dezamăgit de ceea ce se întâmplă în Fălticeni. „Suntem într-o luptă pentru Fălticeni, iar noi vom prezenta o ofertă pentru a schimba în bine oraşul. Adversarii ne vor ataca, însă noi vom răspunde cu bine”, a declarat Liviu Mihăilă. El a adăugat că deja a discutat cu arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, ÎPS Pimen, despre decizia pe care a luat-o şi speră că suspendarea din activitatea de preot va fi aprobată cât mai repede. „Nu vreau să se confunde haina preoţească cu această candidatură. Candidez ca cetăţean al Fălticeniului”, a ţinut să precizeze Liviu Mihăilă. Acesta este, în momentul de faţă, preot paroh la Biserica Sf. Nicolae din Hreaţca. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preotul Liviu Mihăilă va candida din partea PNL pentru Primăria Fălticeni.
 Vizualizări articol: 5848 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 10 voturi
Preotul Liviu Mihăilă va candida din partea PNL pentru Primăria Fălticeni3.4510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Popa prostu trimis de
(18 feb 2016, 15:54:21
cine dracu a pomenit
un popă sulemenit
ce se dorește primar
ca să dea vântul cu var...

Vai de steaua noastră părințele, de la altar la primar e cale lungă și plină de ochiul dracului la licitații, de ispite blonde la secretariat și de sudalme populare la audiențe...mari succesuri...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chec foarte pufos Un chec moale, foarte pufos, cu gust fin şi care se păstrează proaspăt câteva zile se poate obţine prin respectarea cantităţilor exacte din reţetă. Acelaşi aluat se poate folosi cu succes şi pentru prăjituri cu fructe.Avem nevoie de:4 ouă, o... Citeşte