Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 feb 2016 - Anul XXI, nr. 40 (6153)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Cinci inculpaţi pentru fapte grave comise la Fălticeni: un tânăr tâlhărit în stradă, altul sechestrat într-o maşină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci tineri, patru din municipiul Fălticeni şi unul din Iaşi, au fost puşi sub acuzare într-un dosar privind două fapte grave, în care se fac cercetări pentru infracţiunile de „lovire”, „tâlhărie calificată” şi „lipsire de libertate în mod ilegal”. Faptele au fost comise în ziua de 26 decembrie 2015, pe străzile din Fălticeni, însă ancheta a fost una complicată, abia la începutul acestei săptămâni fiind finalizate cercetările, patru dintre suspecţi fiind prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, un tânăr de 31 de ani, din municipiul Fălticeni, a sesizat că, în jurul orei 2.00, în timp ce se deplasa spre domiciliu, pe strada Pleşeşti Gane, a fost acostat de mai mulţi tineri care l-au lovit şi i-au sustras un telefon mobil şi suma de 470 de lei. Tânărul a fost diagnosticat cu leziuni care au necesitat 11-12 zile de îngrijiri medicale. Tot în aceeaşi noapte, aveau să afle ulterior poliţiştii, un tânăr de 21 de ani, din municipiul Fălticeni, a fost urcat cu forţa într-un autoturism, unde a fost ţinut împotriva voinţei sale aproximativ o oră, timp în care a fost ameninţat şi agresat, fiind lovit cu pumnii şi obiecte contondente.

În urma anchetei poliţiştilor judiciarişti rezultă că la prima faptă au participat Iulian Tătaru, în vârstă de 25 de ani, Mihăiţă Stoleru, de 18 ani, Alexandru D., de 16 ani, Constantin Denis B., de 15 ani, toţi din municipiul Fălticeni, alături de Adrian Pricop, în vârstă de 21 de ani, din Iaşi. Din primele cercetări ale poliţiştilor rezultă că Pricop şi Tătaru au fost autori şi în cazul faptei de sechestrare a tânărului în vârstă de 21 de ani.

În baza probatoriului administrat, luni, 15 februarie, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Alexandru D., minorul de 16 ani, pentru infracţiunea de „tâlhărie calificată”, a lui Mihăiţă Stoleru, pentru comiterea infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”, şi a lui Iulian Tătaru, pentru „lovire sau alte violene” şi „lipsire de libertate în mod ilegal”. A doua zi, marţi, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni i-a înaintat pe cei trei Judecătoriei Fălticeni, cu propunere de arestare preventivă. Doar Mihăiţă Stoleru a scăpat mai uşor, cu măsura controlului judiciar, ceilalţi doi fiind arestaţi preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

Ulterior, ieri, Judecătoria Fălticeni a dispus şi arestarea preventivă a lui Adrian Pricop, tânărul din Iaşi. 

Minorul în vârstă de 15 ani, care a mai fost implicat în fapte de furt, urmează a fi expertizat, pentru a se stabili dacă are discernământ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci inculpaţi pentru fapte grave comise la Fălticeni: un tânăr tâlhărit în stradă, altul sechestrat într-o maşină.
 Vizualizări articol: 3424 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Cinci inculpaţi pentru fapte grave comise la Fălticeni: un tânăr tâlhărit în stradă, altul sechestrat într-o maşină3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chec foarte pufos Un chec moale, foarte pufos, cu gust fin şi care se păstrează proaspăt câteva zile se poate obţine prin respectarea cantităţilor exacte din reţetă. Acelaşi aluat se poate folosi cu succes şi pentru prăjituri cu fructe.Avem nevoie de:4 ouă, o... Citeşte