Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 feb 2016 - Anul XXI, nr. 32 (6145)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă finalizată

Şapte indivizi trimişi în judecată după ce au bătut un tânăr, în faţa unui restaurant din Drăguşeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Ion Mihai Buta, pentru comiterea tentativei la infracţiunea de omor, şi a inculpaţilor Vasile Andrei Gurzun, Vasile Marian Gurzun, Alexandru Vasilică Nechifor, Ionuţ Bogdan Crăciun, Adi Cristinel Sasu şi Costel Buciumanu, pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Probatoriul administrat în această cauză pe parcursul urmăririi penale a relevat faptul că în noaptea de 12 spre 13 iulie 2015, tânărul T. A. se deplasa pe DC 8,dinspre localitatea Drăguşeni spre localitatea Broşteni, împreună cu prietena lui, D.M.P., pentru a o conduce la domiciliu.În timp ce treceau prin dreptul unui restaurant din localitatea Drăguşeni, au observat în faţa localului respectiv două maşini parcate, lângă care se aflau mai mulţi tineri care stăteau de vorbă. Unul dintre aceştia, Ionuţ Bogdan Crăciun, i-a adresat prietenei tânărului cuvinte jignitoare, însă tânărul şi prietena lui şi-au văzut de drum spre casa fetei. La întoarcere, fiindu-i frică să nu fie agresat de indivizii respectivi, tânărul a sunat un prieten, pe care l-a rugat să vină în întâmpinarea sa. Ajuns în faţa restaurantului, tânărul a mers la unul dintre autoturismele în care se aflau şase dintre inculpaţi, un Opel Tigra, a deschis portiera şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe Ionuţ Bogdan Crăciun. Cei aflaţi în maşină au coborât şi l-au luat la bătaie pe tânăr, aplicându-i mai mulţi pumni. Din celălalt autoturism a coborât şi Costel Buciumanu, care a intervenit fără nici un motiv în conflict şi l-a agresat pe T. A.. În urma loviturilor primite, victima a căzut la pământ, fiind lovită în continuare de indivizi. După un timp agresorii l-au abandonat pe tânăr la pământ şi au plecat, excepţie făcând doar Ion Mihai Buta, care s-a întors la acesta şi cu un cuţit tip briceag pe care îl avea asupra lui i-a aplicat lui T. A. mai multe lovituri în gât, în spate şi în mâna dreaptă. Victima a fost transportată ulterior, cu un echipaj al ambulanţei, în stare gravă la spital. În concluziile certificatului medico-legal apar opt plăgi tăiate, leziuni care au necesitat pentru vindecare 15-16 zile de îngrijiri medicale. Dosarul a fost înaintat pentru judecare Tribunalului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapte indivizi trimişi în judecată după ce au bătut un tânăr, în faţa unui restaurant din Drăguşeni.
 Vizualizări articol: 1742 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şapte indivizi trimişi în judecată după ce au bătut un tânăr, în faţa unui restaurant din Drăguşeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turte cu hrișcă Sunt gustoase, ușor de făcut și foarte hrănitoare. Au o consistență ușor umedă, foarte plăcută și se păstrează fragede și după ce s-au răcit. Nu sunt nici dulci, nici sărate, așa că se pretează la folosire și ca desert, și ca aperitiv –... Citeşte