Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 feb 2016 - Anul XXI, nr. 32 (6145)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gest nobil

Primarul din Dărmăneşti şi-a donat salariul unei familii căreia i-a ars casa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Raze de speranţă şi umanitate pentru o familie din Dărmăneşti greu încercată la finele anului trecut, după ce gospodăria situată la numărul 384 le-a fost mistuită de flăcări. Un incendiu devastator care a avut loc cu câteva zile înainte de Crăciun, pe 21 decembrie 2015, i-a lăsat pe Vasile Ceviuc, pe soţia acestuia şi pe cei trei copii ai familiei fără nici un acoperiş deasupra capului.

Printre cei care s-au implicat extrem de activ în susţinerea acestei familii este şi primarul din Dărmăneşti, Dan Chidoveţ. Acesta şi-a donat ieri întreaga indemnizaţie de 3.000 de lei către familia Ceviuc, un gest care se vede mai rar în ziua de azi.

Nu este singurul lucru făcut de Dan Chidoveţ pentru sprijinirea oamenilor rămaşi fără casă pe 21 decembrie. În cursul lunii trecute, primarul din Dărmăneşti a iniţiat o hotărâre de Consiliu Local prin care familiei Ceviuc i s-a acordat suma de 5.000 de lei de la bugetul local, bani care vor ajunge la destinatar până la finalul acestei săptămâni.

„Nu pot fi insensibil la problemele pe care le au oamenii din comună, cu atât mai mult când este vorba de o familie cu trei copii rămasă fără casă în plină iarnă. Poate nu-i o sumă foarte mare, dar sper ca aceşti bani să reprezinte un punct de plecare pentru familia Ceviuc în reconstrucţia casei. Sunt convins că şi alţi oameni din Dărmăneşti se vor implica şi vor ajuta această familie şi spun asta pentru că îi ştiu pe locuitorii din comună, le ştiu spiritul de compasiune şi mai ştiu că nu-şi lasă de izbelişte semenii aflaţi în suferinţă”, a mărturisit Dan Chidoveţ. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Dărmăneşti şi-a donat salariul unei familii căreia i-a ars casa.
 Vizualizări articol: 5645 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 21 voturi
Primarul din Dărmăneşti şi-a donat salariul unei familii căreia i-a ars casa3.7521

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turte cu hrișcă Sunt gustoase, ușor de făcut și foarte hrănitoare. Au o consistență ușor umedă, foarte plăcută și se păstrează fragede și după ce s-au răcit. Nu sunt nici dulci, nici sărate, așa că se pretează la folosire și ca desert, și ca aperitiv –... Citeşte