Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 feb 2016 - Anul XXI, nr. 28 (6141)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

În Pojorâta s-a finalizat o investiţie de un milion de euro în reţele de alimentare cu apă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria din Pojorâta a finalizat recent două investiţii finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Primarul comunei Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, a anunţat ieri că unul dintre proiectele finalizate a avut o valoare de un milion de euro, bani folosiţi pentru construcţia unui sistem de alimentare cu apă în satele Valea Putnei şi Pojorâta. Ioan Bogdan Codreanu a precizat că odată cu finalizarea aducţiunii, 80% dintre locuitorii comunei se pot racorda la noul sistem de alimentare cu apă potabilă. El a explicat că lucrările în cadrul acestui proiect au fost începute încă din anul 2009, însă 75% din investiţie a fost realizată în ultimii patru ani. Primarul din Pojorâta a arătat în cadrul proiectului că au fost construite conducte de alimentare cu apă cu o lungime de 21 de kilometri, sistemul urmând să fie predat către operatorul regional de apă şi canalizare, SC ACET SA Suceava. „Sistemul de alimentare cu apă este funcţional şi am început deja racordarea populaţiei la noua reţea. Practic acum suntem la întocmirea procesului verbal de recepţie finală şi urmează să predăm acest serviciu către ACET”, a spus Ioan Bogdan Codreanu.

El a adăugat că un alt proiect finalizat este şi cel de asfaltare a drumului comunal Cârstea, pe o lungime de un kilometru. Proiectul a avut o valoare de un milion de lei (10 miliarde de lei vechi) şi a fost finanţat prin PNDL. Primarul din Pojorâta a precizat că pe lângă lucrările de asfaltare, proiectul a mai inclus şi amenajarea acceselor în curţile gospodăriilor, construcţia de poduri şi podeţe, precum şi lucrări de regularizare maluri.

„Vreau să-i mulţumesc pe această cale preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava pentru buna colaborare pe care am avut-o în promovarea şi finalizarea celor două proiecte finanţate prin PNDL. Vreau să-i mulţumesc atât eu, cât şi întreaga comunitate pentru colaborarea care a existat între primărie şi Consiliul Judeţean Suceava, acest parteneriat contribuind la dezvoltarea zonei şi implicit a Bucovinei. Şi sunt convins că această colaborare între cele două instituţii va continua şi că scopul nostru va fi comun, şi anume dezvoltarea şi creşterea nivelului de trai în Bucovina de munte”, a declarat Ioan Bogdan Codreanu. El a mai precizat că Primăria Pojorâta intenţionează să promoveze în viitorul apropiat un proiect pentru construcţia unei reţele de canalizare în această comună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În Pojorâta s-a finalizat o investiţie de un milion de euro în reţele de alimentare cu apă.
 Vizualizări articol: 2135 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În Pojorâta s-a finalizat o investiţie de un milion de euro în reţele de alimentare cu apă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari! trimis de
( 5 feb 2016, 08:32:44
Poate il trezeste cineva si pe primarul comunei Scheia.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Budinca de lapte de cocos Desertul fin are origini portoricane şi este foarte uşor de făcut. Denumirea sa originală este ”tembleque”, ceea ce ar putea fi tradus prin ”tremurici”. Se numește astfel din cauza consistenței sale de jeleu, care face... Citeşte